,, Z dnešního testu mám velice dobré dojmy. Po dlouhé době jsem totiž jezdil na vodě, takže byla možnost vyzkoušet různá nastavení i pneumatiky," liboval si pravidelný účastník Mistrovství Evropy v Rally. Zároveň přiznal, že vůz je třeba odzkoušet ale i na suchu.

,, Zřejmě koncem týdne budeme muset auto vyzkoušet ještě na suchu, pokud se tedy naplní předpovědi meteorologů a přestane pršet. Je dobré být připravený na obě varianty a mít k dispozici potřebná data k nastavení vozu," připomenul hlavní důvody testování Tlusťák.

Ten ví, že jej na domácím závodě čeká opravdu těžká konkurence.

,, Našim přáním by bylo umístění do desátého místa, neboť očekávání kamarádů, rodin či partnerů týmu jsou jistě vysoká. Pro dobrý výsledek se pokusíme udělat maximum, přestože se na startu sejde opravdu velká konkurence špičkových pilotů, " slibuje zádveřický pilot.

Na testu se objevil i druhý vůz ze stáje Antonína Tlusťáka Mitsubishi Lancer, který bude na barumce řídit sympatická bulharská závodnice Ekaterina Stratieva, jenž se pravidelně účastní závodů Mistrovství Evropy s vozy poháněnými převážně přední nápravou. S Lancerem si tedy na Barum Rally odbude svou premiéru