„Pánové v průběhu besedy zavzpomínali a přiblížili divákům atmosféru a zážitky z doby jejich soutěžní kariéry, kdy Leo krotil na našich tratích krotil vůz Audi Qattro a Václav se škodou 130 RS reprezentoval naši republiku i na mezinárodní scéně, " přiblížil dění na besedě její hlavní pořadatel Jaroslav Krajča.

Regionální jezdce zastoupili například úřadující rallysprintový mistr republiky Tomáš Kostka, který pohovořil o jeho plánech na starty v několika soutěžích mistrovství světa a to hned v královské kategorii WRC. Jaroslav Orsák pak vzpomenul nedávné úspěšné vystoupení na soutěži mistrovství Evropy v Lotyšsku a nastínil další plány před sezónou.

Po besedě následovala oblíbená autogramiáda všech zúčastněných, losování divácké tomboly a především všemi očekávané losování účastníků závodu na rally trenažeru. Přítomní hosté si vylosovali své jezdce, se kterými vytvořili posádku a kterým poté četli diktát (rozpis) rychlostní zkoušky pozice navigátora.

„Jsme rádi, že hosté i diváci opět o naši besedu projevili zájem, za což jim patří obrovský dík. Věřím, že beseda pomohla většině fanoušků správně a především příjemně se naladit na nadcházející sezónu rally u nás," věří Krajča, který již nyní začne se svým kolektivem s přípravou dalšího ročníku této populární akce.