Co byl hlavní důvod nečekaného kolapsu?

Neproměňování šancí. Zatímco my nedávaly ani ty nejvyloženější šance ze šesti metrů nebo sedmiček, na druhé straně nám tam spadly neskutečně smolné, často tečované míče. Dnes nám vyloženě chybělo i sportovní štěstí.

Kdy jste naposledy trefily deset tyček?

Já dnes dala je jednu, ale tolik tyčí kolikrát nedáme ani ve třech zápasech. Neskutečné. (Klopí hlavu.)

Zejména první půle byla z vaší strany nečekaně chladná. Váš přístup byl diametrálně rozdílný od středečního pohárového souboje s Mostem. Souhlasíte?

Bohužel ano. Možná jsme zápas podcenily, čekaly jsme to mnohem jednodušší. Zpočátku jsme byly v obraně úplně bez pohybu, nepomáhaly si. Náš výkon dnes a naposledy v poháru byl sotva poloviční.

Jak vidíte vaše šance na play off?

Není velká, ale nevzdáváme se. Základem bude vyhrát ve Veselí a pak ještě překvapit se silnějším týmem – se Slávií a nebo Šaľou.

Co říkáte na nedávnou pokutu 10 tisíc korun od svazu za to, že klub nechal hrát v době chřipkové epidemie hráčky z interligové soupisky?

Docela mě to překvapilo a je to přísné. Přece nemůžeme za to, že máme širokou základnu a ty holky co byly zdravé, odjely hrát do Olomouce první ligu. Ale drtivá většina konkurence schopných hráček pro interligu byla nemocná! Kádr pro prvoligový duel na Hané by nemohlo být důstojným soupeřem pražské Slavii, úřadujícímu vicemistru. To ať se na mě nikdo nezlobí.