Zlínské družstvo v prvním duelu rekordně roztřílelo béčko Počenic 17:0. ,,Zápas se od začátku vyvíjel podle našich představ. Soupeře jsme uzamkli na jeho polovině a proto se téměř pořád hrálo na počenickou branku. A protože se nám dařilo také proměňovat šance, duel skončil naším jednoznačným vítězstvím. Souboj s Hanáky si rovněž užíval náhradní gólman Večeřa, který hned při své letošní soutěžní premiéře v bráně vychytal čisté konto," upozornil kapitán Lvů David Stavjaník.

Druhé utkání, v němž Zlín Lion zdolal rezervu Holešova 7:3 mělo pikantní příchuť. ,,O motivaci v tomto souboji jsme měli postaráno, neboť těsné před střetnutím jsme se dozvěděli, že se naší brankářské jedničce Janu Krkoškovi narodil syn Adam. Duel jsme proto hráli pro naší oporu a jeho rodinu," informaval David Stavjaník.

,,I proto jsme od první třetiny nasadili vysoké tempo a brzy se nám podařilo vypracovat dvougólový náskok. Ve druhé části jsme si sice situaci mírně zkomplikovali, protože jsme se přizpůsobili zdržovací taktice Hanáků. V závěrečném dějství už jsme ale znovu v zápase dominovali. Tahounem byl především bývalý reprezentant Maťej Koňařík, který si kromě dvou tref do holešovské sítě ještě připsal dvě brankové asistence," hodnotil další povedenou partii střelec jednoho gólu Lvů Stavjaník.

Výsledky 3. a 4. kola:

POČENICE B – ZLÍN LIONS 17:0 (4:0, 7:0, 6:0)
Branky Zlína Lions: Koňařík 5, Valčík 4, Martin Krkoška 3, Zeman 2, Tichý, Roth, Lukša.
HOLEŠOV B – ZLÍN LIONS 3:7 (1:3, 1:2, 1:2)
Branky Zlín Lions: Martin Krkoška 3, Koňařík 2, Zeman, Stavjaník.
Sestava: Večeřa – Lukša, Obdržálek, Huťťa, Ženožička, Baran, Stavjaník, Roth, Tichý, Horník, Martin Krkoška, Valčík, Koňařík, Zeman, Vicherek. (hot)