„Vaříme z kvalitních surovin se zaměřením na typickou českou kuchyni. K tomu patří nejen dobré pivo, ale i třeba káva. Tradičně nabízíme meníčka i sezonní minutkovou kuchyni," říká provozovatel

Sází na kvalitní, pečlivě vybrané spolupracovníky. „Obecně platí, že personál musí být příjemný i rychlý a také musí vycítit, kdy má zákazník náladu komunikovat," míní.

Do Napajedel nemusíte jezdit jen za výborným jídlem, ale také za kvalitní zábavou. Slouží k tomu nově zrekonstruované prostory na music bar. Zde se pořádají diskotéky pro všechny věkové kategorie.

„Aby se tu všichni cítili dobře, osvědčil se model, že se nejdříve u nás dobře najedí, kdy nabízíme zákazníkům prvotřídní gastronomii zaměřenou především na českou kuchyni," říká Petr Štěpán.

Za velké plus považuje skutečnost, že taneční parket, stoly i bar jsou nekuřácké. Ti, kteří bez tabáku nevydrží, však smutnit nemusí. Hned vedle je menší kuřárna vybavená velkoplošnou obrazovkou, na které mohou sledovat dění v hlavní místnosti.

„U nás hrají zkušení DJs a barmani navodí příjemnou atmosféru. Takže se určitě nebudete nudit. Snažíme se o maximální servis a pohodlí. Hodně dbáme i na bezpečí našich hostů. Chceme nabídnout kultivované prostředí a zákazníci pak budou odcházet s pocitem příjemně stráveného večera," uvedl Štěpán.

Dále se nově zaměřujeme na pořádání dětských akcí. Jedná se například o karnevaly, dětské dny a taneční odpoledne pro školáky," sdělil. Děti s rodiči z širokého okolí tak u nás stráví hezké odpoledne plné zábavy.

Prostory jsou využitelné i pro pořádání firemních večírků, workshopů, oslav i svateb. Dále jsme plně k dispozici i začínajícím kapelám, zpěvákům a umělcům. (poh)