Všichni někdy rádi lenošíme, relaxujeme nebo prostě odpočíváme. Zimní období je pro toto jako stvořené. A právě pro to jsou ideální různé relaxační pobyty. Lepší dárek snad ani nemůžete nikomu dát. Mnohdy je to něco, co by člověk moc chtěl, ale často si to sám nekoupí. No a to je příležitost právě pro vás. Nadělte pod stromeček kus zdraví svým nejbližším, darujte jim relaxační pobyt, vykouzlete radost v jejich očích.

Na trhu je mnoho různých pobytů a mnoho jejich poskytovatelů. Zaujala mne široká nabídka Lázní Kostelec u Zlína. Vybírat můžete od víkendových až po týdenní, k mání jsou speciály pro období adventu či silvestra. Celá kostelecká zimní nabídka je velmi lákavá a navíc v nejnižších cenách, které jsou v průběhu roku k mání. Vše o pobytech se dozvíte na www.hotelkostelec.cz

Opravdovou devizou Lázní Kostelec je zdejší sirný zdroj. Minerální voda s tak vysokým obsahem sirovodíku je v českých zemích naprosto unikátní. Její složení je ideální k léčbě chorob pohybového ústrojí, jako je revma a ischias. Velice dobrá je také pro léčbu Bechtěrevovy nemoci, atopického ekzému a lupénky. No a koho by občas nebolely záda, kyčle.

Aby to nevyznělo špatně musím doplnit, že lázně nejsou zdaleka jen pro nemocné. Dnes jsou lázně mnohem častěji cílem rekreantů, kteří si chtějí dopřát laskavou péči ochotného personálu, chtějí si kousek toho „lázeňského zdraví" užít také. Pravdou je, že nabídka služeb tomu patřičně odpovídá. Návštěvník lázní se zde dávno necítí jako pacient, ale jako vážený klient, pro kterého jsou zde připravena každodenní relaxační potěšení.

Už víte, co dát rodičům pod stromeček? Já rozhodně volím poukaz do lázní.

Autor: Jiří Fadler

Bližší informace o relaxačních pobytech najdete na www.hotelkostelec.cz