VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Trojlístek Baltaci ve Zlíně a Napajedlích

Zlín /INZERCE/ - Představujeme vám první pětihvězdičkový hotel na ZlínskuHotel Baltaci Atrium ***** Zlín, dále pro méně náročnéHotel Baltaci *** Zlín a napajedelskou Restauraci Baltaci.

28.11.2010 2
SDÍLEJ:

Hotel Baltaci Atrium ***** ZlínFoto: DENÍK / Archív

Hotel Baltaci Atrium ***** Zlín

Lešetín II/651, Zlín
tel: 605 000 200,
web: www.baltaci.cz

Provozní doba:
restaurace Lešetínská bašta
Po - So: 11.00 - 22.00;
Ne: 11.00 - 15.00

Café Atrium
Po - Ne: 7.00 - 24.00

recepce
Nonstop

Hotel Baltaci Atrium Zlín nabízí hotelové, konferenční a gastronomické služby nejvyšší úrovně. Kromě jednadvaceti standardních pokojů je k dispozici sedm specifických apartmá, včetně svatebního a prezidentského. Hotel navíc poskytuje zázemí pro konference, meetingy, školení i další akce nejrůznějšího typu.

Restaurace Lešetínská bašta i kavárna Café Atrium slouží nejen ubytovaným hostům, ale také široké veřejnosti a každodenně nabízí polední menu za zvýhodněnou cenu.

Pro večerní a méně formální setkání je vhodný také hotelový Piano bar zařízený v britském stylu. Relaxaci zajišťuje komplex wellness centra, nabízející vířivý bazén, suchou finskou saunu či aromatizovanou páru.

RECEPT PRO VÁS: Vepřová panenka plněná křepelčími vajíčky s baby čočkou

Suroviny: panenka, křepelčí vajíčko, baby čočka, šalotka, jarní cibulka, kudrnka, česnek, smetana, sůl, pepř.

Postup: Z panenky uděláme kapsu a naplníme uvařenými křepelčími vajíčky, osolíme, opepříme. Na rozpálenou pánev vložíme naplněnou panenku, opečeme z obou stran a dáme do trouby na 3 min. dojít. Příprava baby čočky: Na másle zpěníme nakrájenou šalotku, česnek, jarní cibulku, kudrnku, přidáme baby čočku, zjemníme metanou, osolíme a opepříme. Vhodnou přílohou je opečená bagetka.

Doporučuje šéfkuchař Hotelu Baltaci Atrium Milan Sklenařík

Hotel Baltaci *** Zlín

U Náhonu 3946, Zlín
Telefon: 732 600 500
Web: www.zlinhotel.cz

Provozní doba:
restaurace
Po - Pá: 10.30 - 23.00;
So: 11.00 - 23.00; Ne: 11.00 - 22.00

recepce
Nonstop

Hotel Baltaci Zlín nabízí kvalitní ubytování za příznivé ceny v pokojích několika kategorií. Každý pokoj je vysoce komfortní a jeho oučástí je prostorná koupelna. Pokoje jsou vybaveny televizí a připojením k internetu, v ceně je také snídaně, přístup do hotelového wellness centra a parkovací stání. Hotelová restaurace disponuje osmdesáti místy a kromě standardního provozu pro ubytované hosty i širokou veřejnost ji lze uzavřít pro nejrůznější soukromé akce. Součástí výbavy hotelu je moderní audiovizuální technika pro případná školení či porady. Hotelovou nabídku uzavírá prostorný whirlpool, parní lázeň, fi nská sauna a stylově řešená relaxační jeskyně.

RECEPT PRO VÁS: Toskánská polévka

Suroviny: cibule, panchetta, česnek, vývar, sůl, pepř, parmazán.

Postup: cibuli a panchettu osmažíme tak, aby cibule zesklovatěla, přidáme trošku česneku, zalijeme vývarem nebo vodou, dochutíme solí a pepřem, nakonec přidáme parmazán a pořádně provaříme.

Doporučuje kuchař HoteluBaltaci Zlín Radek Hanák

Restaurace Baltaci Napajedla

Masarykovo nám. 212,Napajedla
Telefon: 577 113 724

Provozní doba:
PO - PÁ: 10.30 - 23.00
SO: 11.00 - 24.00
NE: 11.00 - 22.00

Restaurace Baltaci Napajedla, nacházející se přímo v centru města, je ideálním místem pro oběd uprostřed pracovního dne i večerní posezení s přáteli či rodinou. V hlavním sále je připraveno 120 míst k sezení, menší salonek disponuje dalšími 80 místy. Gastronomická nabídka je založena na tradiční české kuchyni, kterou doplňuje několik druhů pizzy a široký výběr dezertů. Příznivci dobrého piva si mohou vychutnat kvalitně natočené plzeňské, milovníci vína si jistě vyberou z nabídky moravských i zahraničních vín. Součástí restaurace jsou dvě bowlingové dráhy v odděleném uzavřeném prostoru a dva pokoje pro příležitostné ubytování. Restauraci či salonek je možné uzavřít pro nejrůznější soukromé akce.

RECEPT PRO VÁS: Plněná vepřová kapsa

Suroviny: kotleta nebo panenka, fazolové lusky, cibule, tvarůžky, anglická slanina.

Postup: kotletu rozklepeme, přikryjeme anglickou slaninou, cibulí, tvarůžky a fazolovými lusky, zatočíme vše do kapsy a zabezpečíme špejlí. Na pánvičce pod pokličkou smažíme z každé strany 3 minuty, pak lehce podlijeme a mírně dusíme další 3 minuty.

Doporučuje šéfkuchař Restaurace Baltaci Napajedla Lubomír Lahoda

28.11.2010 VSTUP DO DISKUSE 2
SDÍLEJ:
Dopravní nehoda auta pošťáků mezi Děčínem a Hřenskem.

Cena povinného ručení plíživě stoupá. Pojišťovny na něm tratí

Hokejisté Aukro Berani Zlín (v modrém) v nedělním 13. kole doma vyzvali plzeňské indiány.

V neděli na hokejové Berany v 15 hodin, pak na Fastav. A za polovinu!

Policejní odstřelovači v akci

Státní veterinární správa (SVS) s Ministerstvem zemědělství (MZe) dnes v Holešově proškolila na dvě desítky policejních odstřelovačů o problematice afrického moru prasat.

Kdo bude stotisícím divákem Městského divadla ve Zlíně?

Stotisícího diváka 72. sezony očekává v pátek Městské divadlo Zlín.

Superdebata Deníku: ptejte se Babiše a dalších lídrů

Pokud chcete ještě něco vědět před volbami od kandidujících stran, máte šanci se zeptat právě teď. Deník ji vašim jménem položí už ve čtvrtek 19. října, tedy den před parlamentními volbami, desítce lídrů politických stran při závěrečné předvolební debatě v sídle listu.

Startuje soutěž Chance být hvězdou. Točte a posílejte videa

Parádičky, skvostné góly. Bláznivý maskot, hluční fanoušci (a sličné fanynky). To všechno přináší fotbal. A právě dnes startuje soutěž, jež určí, kde najdete ty nejzajímavější borce.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení