V oblíbeném relaxačním centru, které je součástí karlovického hotelu Horal, si můžete mrazivé zimní dny nebo třeba večer po lyžování na místních sjezdovkách a v běžkařské stopě zpříjemnit koupáním ve slaných termálních bazénech, ale také masáží či saunováním se stále populárnějšími saunovými rituály, nyní i s novinkami a zvýhodněnými akcemi.

Díky poloze uprostřed přírody a přímo u sjezdovky Horal, příjemnému prostředí a úrovni služeb si Wellness Horal vysloužilo vynikající pověst mezi milovníky špičkové relaxace. Největším lákadlem je trojice termálních bazénů: 20 metrů dlouhý plavecký bazén je vyhřívaný na 28°C, relaxační a dětský dokonce až na 36°C, nechybí ani vodní atrakce – divoká řeka, jeskyně nebo různé bublery a trysky, které promasírují vaše svaly, zatímco se budete přes prosklené průčelí kochat výhledem na okolní krajinu.

Ve všední dny můžete využít výhodnější ceny vstupného, navíc zde bývá i méně hostů.

Další relaxaci vám dopřeje saunový svět se saunami, parní lázní, tepidáriem či venkovním a vnitřním whirlpoolem. Až devětkrát denně se v hlavní sauně konají populární saunové rituály. Při nich saunéři polévají horké kameny vonnými esencemi, víří horký vzduch ručníkem pro lepší pocení a podávají různé produkty k potírání pokožky. Nechejte se okouzlit novými vůněmi esencí, které byly zvoleny s ohledem na zimní čas, například cedru, jalovce a tymiánu.

Každou první sobotu v měsíci se můžete saunovat déle než obvykle, při Saunové noci je otevřeno až do půlnoci.

K dispozici i je i kardio fitness centrum a Vital bar s nabídkou čerstvých šťáv UGO, kvalitních čajů, kávy, domácích a raw dezertů a dokonce i čerstvých kokosů.

Třešinkou na dortu je nabídka exotických masáží. Pod jednou střechou tady působí maséři pěti národností – z Thajska, Srí Lanky, Filipín, Bali a Indie. Dopřát si můžete i obličejová a tělová ošetření, manikúru či pedikúru v Beauty salonu.

Terapie ve Wellness Horal jsou dokonalým zážitkem nejen díky rodilým masérům, ale i dalšímu hýčkání: po terapii vás masér uloží na odpočinkové lehátko, zachumlá do deky a naservíruje čaj a malé občerstvení, abyste v sobě mohli nechat doznít příjemné dojmy. V ceně je navíc i časově neomezený pobyt ve Wellness Horal, takže můžete ve všech prostorách odpočívat před masáží i po ní tak dlouho, jak budete chtít.

Více informací: www.wellnesshoral.cz

Aktuální tipy z Wellness Horal

- Ubytovaní hosté hotelu Horal a blízkého Spa hotelu Lanterna mají v ceně neomezený vstup do Wellness Horal. Zkuste třeba balíček Zimní dovolená v Beskydech, který zahrnuje i skipas a masáž.

- Ve Welness Horal si můžete od pondělí do čtvrtku užít celý den s balíčkem Wellness den pro zdraví. Zahrnuje masáž či ošetření v Beauty salonu, tříchodové menu a neomezený pobyt ve Wellness Horal.

- Každý měsíc nabízí Wellness Horal jedno ošetření v Beauty salonu se slevou 20%. Do konce ledna akce platí na Aromaterapii, v únoru na tělové ošetření Cukrový vánek.

- Chcete zkusit něco jiného než obvyklé masáže? Vyzkoušejte turecký hammam. Masáž ve spojení s dotekem vody a mýdlové pěny je mimořádným zážitkem pro všechny vaše smysly.

- V zimě máte možnost získat hodinový vstup do termálních bazénů zdarma díky akci Lyžuj a plav. Tento bonus získáte při zakoupení celodenního či večerního skipasu do Ski areálu Razula.

- Budete mít narozeniny? V tento den máte jako dárek vstup do Wellness Horal za korunu!