Tak právě pro vás jsme připravili jedinečný projekt, díky němuž si můžete splnit svůj sen o lepší postavě!

Nezáleží na vašem věku, začít se dá vždy.

Team složený z odborníků na výživu a profesionálních trenérů ze studia Flex-Fitness vás určitě dovede k cíli!

Neslibujeme snadné a jednoduché řešení, které by se obešlo bez potu a dřiny, garantujeme vám však výsledek.

Po celou dobu programu se budete učit, jak se správně stravovat a jak správně cvičit, týden co týden vám budeme postupně zlepšovat kondičku, formovat tělo a především měnit životní styl. A navíc vás to s námi bude určitě bavit.

Zdroj: DENÍK/repro

Nejdříve vám sestavíme pohybový program a stravovací plán šitý přímo na míru.

Dostanete spoustu zajímavých rad a tipů.

Seznámíte se s rozmanitými cvičebními metodami, od individuálního tréninku ve fitness, přes indoor walking, až po funkční posilovací trénink, nebo pilates.

Po celou dobu programu vás budeme bedlivě sledovat, motivovat a podporovat.

Do kdy se lze přihlásit?

Už nic neodkládejte, už se na nic nevymlouvejte, už na nic nečekejte a pusťte se do boje rovnou teď. Udělejte sami sobě radost.

Vyplněním přihlášky a zasláním s fotkami na adresu marketing.olomouc@rozhlas.cz se stáváte možným adeptem na účast v naší soutěži.

Odměna vás nemine, kromě tříměsíčního programu v hodnotě 10 000,- Kč, který získáte zcela zdarma, a kromě lepší kondice a kýženého pocitu slastného zhubnutí hrajete také o pobyt v Priessnitzových lázních.

Jednoduše - stačí vyplnit přihlášku nebo přímo v Českém rozhlase Olomouc, Horní nám. 21! Připojit svoji fotku v civilu a v plavkách.

To vše pošlete na náš e-mail marketing.olomouc@rozhlas.cz nebo přímo odevzdejte v ČRo Olomouc.

Přihlášky posílejte do 23. února 2015.

Soutěž potrvá 13 týdnů a začne v březnu letošního roku.

Jak soutěž probíhá?

• Jak se do soutěže dostanete?
Z došlých přihlášených zájemců zástupci Českého rozhlasu Olomouc a studia Flex-fitness vyberou soutěžící, kteří budou následně kontaktování. Ti dostanou šanci zlepšit svoji postavu, udělat něco pro své zdraví, fyzickou kondici a spokojenost.

• Jak bude soutěž probíhat?
10 soutěžících se bude během 3 měsíců snažit o zlepšení kondice a případně zhubnout. Nejde o snížení váhy v kg, ale o snížení tuku v těle a obvodu v pase. Současně s tím je i spojeno zlepšení fyzické kondice. Soutěžící se budou setkávat 1x týdně na společném cvičení a případné přednášce, 2x týdně budou mít individuální cvičení dle vlastních možností ve fitcentru. Budou mít také možnost konzultace svého jídelníčku s výživovým poradcem.
Partner naší soutěže Buď F.I.T. – studio Flex-Fitness - jim poskytne svůj plný servis.

Během soutěže bude jedno měření, aby bylo možné sledovat změny. V soutěži však nejde o to, aby účastníci se trápili hladem, chceme sportovat v příjemné a pohodové atmosféře.

Proto připomínáme, že automaticky nevyhraje člověk, který shodí nejvíc kilogramů. Důležité je snížení tuku v těle a zlepšení fyzické kondice. Novinky z průběhu soutěže budeme pravidelně zveřejňovat. Každý soutěžící se zavazuje, že soutěž dokončí (při občasné neúčasti ve fitnessu ale nikoho nevyškrtáváme).

• Jak se bude rozhodovat?
Soutěžící na začátku a na konci absolvují měření a test fyzické kondice. Zvítězí ten, který v porovnání těchto výsledků v procentuálním vyjádření bude mít nejlepší výsledek.

• O co soutěžíme?
K hezčí postavě získají vítězka či vítěz pobyt v Priessnitzových lázních a další drobné ceny od Českého rozhlasu Olomouc.

Přihláška zde