„Žena si na základě padělaných receptů vyzvedla léky Tramadol a Diazepam, a lékárně tak způsobila škodu 170 korun,“ přiblížila přerovská policejní mluvčí Miluše Zajícová. Stejným způsobem se pokusila získat 7. července v lékárně Alfa na náměstí Přerovského povstání lék Diazepam, což se jí už nepodařilo.

„Jedná se o ženu ve věku kolem padesáti let, štíhlé postavy a blond vlasů. Na sobě měla světlou halenku bez rukávů, světlé kalhoty ke kolenům a letní obuv,“ upřesnila popis mluvčí. Policie se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při ztotožnění neznámé ženy, již zachytil kamerový záznam.

„Pokud by někdo ženu na fotografiích poznal, ať sdělí bližší informace a poznatky k její totožnosti na telefonních číslech 974 778 651, 974 778 654 nebo 974 778 694,“ řekla.

Je možné se také osobně dostavit na Obvodní oddělení Přerov 1, využít bezplatnou linku 158, nebo sdělit bližší poznatky na e-mail pr.oo.prerov.podatelna@pcr.cz. Spolupráce s veřejností může podle policistů pomoci k rychlému objasnění případu. 

Ilustrační foto.
Z dlouhé chvíle posprejoval auto