Šestatřicetiletá žena si při sledování koncertu položila batoh s penězi, platební kartou a klíči od vozidla na zem. Po skončení koncertu tam ale batoh už nebyl. Neznámý zloděj ženě způsobil téměř třináctitisícovou škodu. Policisté případ prověřují jako krádež, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Také dvaadvacetileté ženě sebral zloděj osobní věci ze zaparkovaného vozidla. Vypáčil zámek na zadních dveřích a z kufru auta odcizil batoh, oblečení a kosmetiku. Způsobil tak škodu za 4000 korun.

Policisté v sobotu řešili devět přestupků v dopravě, jeden řidič byl krátce po půlnoci pod vlivem alkoholu a v několika desítkách případů se museli zabývat špatným parkováním a nerespektováním dopravního značení.

Podle odhadů bylo u areálu postaveno asi čtyři tisíce stanů. Festival byl letos vyprodaný, přijelo 25.000 lidí. „Jako každoročně, i letos jsou účastníci rockového dění ukáznění a až na malé incidenty, ke kterým dochází většinou pod vlivem alkoholu, se policisté ve Vizovicích prozatím nemusí zabývat vážnějšími případy," uvedla Kozumplíková.

Na pořádek ve Vizovicích dohlíží několik desítek policistů. Festival skončí o půlnoci koncertem finské zpěvačky Tarji.