„Po začátku hokejového utkání zajistili policisté podnapilého čtyřiadvacetiletého muže z Vyškovska, který kopal do dveří toalet a nechtěl přestat. Dalším zajištěným se stal šestadvacetiletý muž z obce u Kyjova, který se nevybíravými výrazy domáhal vstupu na stadion i přes svou značnou podnapilost. Nadýchal tři promile alkoholu. 3,26 promile nadýchal také zlínský šestatřicetiletý fanoušek, který se chtěl jít podívat na hokej, svou podnapilostí však ohrožoval nejen svoje zdraví, ale také bezpečnost silničního provozu na ulici Březnická,“ uvedla zlínská policejní mluvčí Monika Kozumplíková s tím, že tohoto výtečníka tak policisté zajistili a převezli do protialkoholní záchytné stanice v Kroměříži k vystřízlivění.

„Všem třem zajištěným mužům hrozí ve správním řízení za přestupky několikatisícová pokuta a zákaz vstupu na sportovní akce,“ připomněla policejní mluvčí. Řádění fanoušků však nebralo konce ani na konci utkání.

„Po skončení hokejového zápasu pětadvacetiletý muž z Blanska napadl pěstmi člena bezpečnostní agentury a odcizil mu součást oděvu. Policisté podnapilého muže zadrželi, skončil v policejní cele. Je podezřelý ze spáchání trestných činů ublížení na zdraví, výtržnictví a krádež,“ přiblížila za zlínské policisty Monika Kozumplíková.

Ilustrační foto.
Kobra byla opět úspěšná. Kriminalisté rozkryli podvody za stovky milionů korun