„Naučil jsem se to tak nějak postupně, před zhruba pěti lety. Pak jsem se jednou dostal k mikrofonu, postupem času jsem absolvoval přes čtyřicet vystoupení a později jsem si udělal svou vlastní první akci ve zlínském Bamboo clubu," rozpovídal se Deníku o své volnočasové vášni Hanousek.

Nyní už spolupracuje s více kluby a sám pořádá různé akce, na kterých účinkuje. Třeba i se svou kapelou Zvířecí orchestr.

Beatbox poprvé vyzkoušel zhruba v patnácti letech, a to s kamarády. „Jezdili jsme tehdy na snowboardu, řádili v lesích, rapovali jsme. Kluci se na to pak vykašlali, u beatboxu jsem zůstal jen já. Teď je mi už jednadvacet let a po několikaletých zkušenostech mohu říct, že je to o vytrvalosti a učení se," řekl Hanousek.

Beatbox má prý v srdci. „Všechno se učím sám. Mám i své originální songy, od nikoho nic nepřebírám. Beatbox je příslovečným během na dlouhou trať. Člověk totiž není po celý život natolik kreativní, aby mohl vymýšlet stále nové a nové zvuky," doplnil mladík.

Zhlédnout vystoupení Jaroslava Hanouska mohli příznivci beatboxu i o uplynulém víkendu. Ve Fryštáku se totiž v sobotu konal druhý ročník sportovně-kulturního festivalu Fair Play. K vidění byly například exhibice biketrialu či breakdance, připravený byl i prostor pro žonglování.