Volební místnosti se uzavřou zítra ve 14 hodin. Deník dal příležitost všem kandidátům, ucházejícím se o senátorské křeslo, napsat voličům vzkaz přibližně velikosti běžné SMS zprávy, proč by měli volit právě jeho nebo ji.

Libor Lukáš (ODS): Mnoho z vás i vašich přátel mě zná osobně. Zvolte si, prosím, člověka, který zde žije spolu s vámi, pomáhal, pomáhá a chce pomáhat dál.

Jiří Remeš (Strana svobodných občanů): Chtěl bych čtenáře Deníku požádat o jejich hlas. Nebude hlasem ztraceným, bude hlasem svobody a opozičních názorů v oranžovém senátu. Děkuji Vám za podporu.

Patrik Kunčar (KDU – ČSL): Nejsem mediální tvář ani známý politik – jsem otec rodiny, starosta, který neutíká před problémem. Pracuji pro své město, žiji regionem. Díky za Vaši podporu.

Radomír Rafaja (KSČM): Přeji vám do r. 2014 vše nejlepší. Probuďme se a něco dělejme. Od r. 89 se zatím jenom krade, krade a bují korupce. Je čas ve volbách něco změnit. Váš R. Rafaja

Jana Juřenčáková (Hnutí Nezávislí): Říkám nahoře, jak se žije dole, vyznávám slušnost, spravedlnost, solidaritu, rodinu, odpovědnost a dlouhodobě podporuji starosty a rozvoj našeho regionu. Přijďte mě prosím podpořit!

Milena Kovaříková (ČSSD): Dejte hlas ženě, která se osvědčila v pozicích starostky města i radní Zlínského kraje. Má dostatek zkušenosti k tomu, aby hájila Vaše zájmy v Senátu."

Zuzana Lapčíková (STAN): Velmi mně záleží na tom, aby se kraj nevylidňoval. K tomu je nutné nastavit legislativní podmínky, na čemž jsem odhodlaná se podílet, pokud dostanu důvěru voličů. (redakčně kráceno)

Pavel Talaš (Nestraník kandiduje za Úsvit přímé demokracie): Úsvit je jediný, který přináší skutečnou změnu. Prosazujeme odvolatelnost a osobní, hmotnou a i trestní odpovědnost všech politiků a majetková přiznání i zpětně.

Luděk Maděra (Nestraník kandiduje za Českou pirátskou stranu): Neposkytnutí iformace, která měla být podle zákona poskytnuta, je hrubým porušením pracovních povinností a musí vést k rozvázání pracovního poměru