Ze zisku titulu byla Misshodně překvapená. "Vůbec jsem to nečekala. A myslím si, že to na mně bylo trochu i vidět," divila se po finálovém večeru.

Jak jste se k soutěži dostala?

Přihlásila jsem se sama, ale na popud známých, kteří mě povzbuzovali, abych to zkusila, a vyšlo to.

Jak dlouho jste se na celé finále připravovala?

Soutředění nám začalo v sobotu ráno, kdy jsme poprvé začaly nacvičovat choreografii. Jako jedna z mála holek totiž nemám s modelingem zkušenosti, takže na molo jsem poprvé vstoupila až o víkendu. Choreografka se mnou měla hroznou práci. Většina holek, které tu se
mnou byly, už měly zkušenosti a umějí to taky víc prodat.

Dnem, kdy jste byla vyhlášena za nejhezčí vysokoškolačku v republice, jste malinko otevřela dveře do světa modelingu. Už jste přemýšlela nad tím, že byste se mu případně věnovala profesionálně?

To je v tuto chvíli těžko říct. Zatím si to nějak přesně nedokážu představit. Určitě chci zkusit modeling, ale nechtěla bych se tím dlouhodobě zabývat. Ale každopádně to za zkoušku určitě stojí.

Pokud byste se měla rozhodnout, co upřednostníte víc, zvítězí studium, nebo modeling?

Určitě studium, protože to je věc, která dá člověku něco do budoucna, a modeling je bohužel krátkodobá záležitost.

Jaká disciplína pro vás byla nejobtížnější?

Nejvíc asi ty přehlídkové, protože tanec je moje parketa. Takže na tuto disciplínu jsem se těšila. Ale nejtěžší byla asi ta přehlídka spodního prádla.

Zmínila jste se, že je tanec vaše parketa. Ve volné disciplíně jste tančila boogie- woogie, a tam bylo znát, že k tomu máte blízko.

S tancováním mám zkušenosti už od šestnácti let a závodně semuvěnuji zhruba půl roku. S mým tanečním partnerem, se kterým jsem vystupovala při volné disciplíně, se ale věnuji standardním tancům, což je trochu jiná parketa, než co jsme předvedli tady na finále. Ale pro tuto příležitost jsme schválně zvolili něco svižnějšího.

Loňská vítězka soutěže Eva Čerešňáková to letos zkusila v soutěži krásy Česká miss a získala titul první vicemiss. Zkusíte to taky?

To nevím. Myslím si, že na to nemám patřičnou výšku jako jiné holky, co se do této soutěže hlásí, takže bych tam asi trošku zapadla. Ale určitě to zvážím.

Jak si udržujete svou štíhlou postavu?

Noobčas se nějaké té dietě nevyhnu, ale jinak si nic neodpírám. Prostě když mám na něco chuť, tak si to klidně dám.

Jednou z cen, které jste vyhrála, je i tandemový seskok padákem. Těšíte se na to?

Abych pravdu řekla, tak to byl pro mě trošku šok. Určitě to bude zajímavé, ale přiznám se, že se toho trochu bojím. Nejsem totiž moc ten typ, který by vyhledával extrémní sporty.

Myslíte si, že vás titul nějak výrazně do budoucna ovlivní?

Je to má první soutěž, na kterou jsem se přihlásila, a o to více si taky vážím i toho titulu. Ale nemyslím si, že by mě to nějak výrazně ovlivnilo.