Dle jejích slov se místnímu zastupitelstvu podařilo uskutečnit velkou část toho, co si předsevzali. Kromě kompletní rekonstrukce budovy mateřské školy a zateplení obecního úřadu se podařilo též vypracovat a schválit nový územní plán, osázet veřejná prostranství zelení, zrekonstruovat okolí křížů a mnoho dalšího.

Není tedy divu, že i v letošních komunálních volbách mělo sdružení kandidátů, jehož je starostka Silvie Pospíšilová lídryní, velkou podporu mezi občany.

Sama starostka připisuje přízeň voličů výsledkům své práce a jejích kolegů. Úspěchu totiž dosáhli i bez předvolební kampaně. „Nejsem příznivcem nějakých předvolebních gulášů," prohlásila.

„Možná to bude znít jako klišé, ale za nás mluví především naše práce," dodala. Letos tak získalo její uskupení čtyři mandáty v obecním zastupitelstvu.

„Samozřejmě jsem za výsledek ráda a stejně tak i moji kolegové, protože jeden mandát v zastupitelstvu získalo i jedno naše spřátelené uskupení, které věříme, že nás podpoří," nechala se slyšet starostka.

Svůj post pravděpodobně letos obhájí.

„Nechci předbíhat, jasno bude až po ustavujícím zasedání zastupitelstva," dodala skromně. Zároveň dodala, že nehodlá usnout na vavřínech.

„Prioritou v následujících letech budou komplexní pozemkové úpravy a s nimi související protipovodňová opatření," prozradila své plány. „Také chceme dělat vše pro to, abychom občanům zpříjemňovali život a aby se zde cítili spokojeně," uzavřela. (buc) Foto: archiv