Na něj i jeho mladšího parťáka si během hodiny zkusili samostatné nájezdy nejmenší špunti i dospělí. „Bylo to husté. Ne každý den si můžu zastřílet na Kubu Sedláčka," zářil štěstím dvanáctiletý Vojta oblečený do zlínského dresu.

A přesto se nedostalo na všechny. I po hodině a čtvrt totiž na nájezdy pořád stála fronta, jelikož lidé nevraceli zapůjčené hokejky. „Tati, Sedláček mi pustil góla," radoval se jeden z mnoha capartů při překonání zlínského mága.

Na vše pak dohlíželi a rolí rádců se ujali i hokejisté Petr Leška, Martin Hamrlík, Jaroslav Balaštík, Ondřej Veselý nebo Petr Holík. Ti pak donekonečna pózovali a fotili se s fanoušky. „Chlapi, běžte do brány," musel oba brankáře moderátor odtrhnout od natěšených příznivců s fotoaparáty.

„Mám na vás zavolat Rosťu?" zvolal moderátor, když se stále nedokázali vysvobodit z obležení. „Byli jsme úplně hotoví," přiznal Sedláček, když se dostal z ledu pod teplou sprchu.

Přibližně pětistovka bruslařů se poté přesunula z ledu PSG arény do bufetu, kde se hokejisté donekonečna podepisovali.

„Abych řekl pravdu, trochu jsem tolik lidí čekal. Byli tady i zkušenější kluci, takže lidi přitáhla známá jména. Rozdali jsme pár autogramů, bylo to fajn zpestření i pro nás. Je dobře, že se konají takové akce, co bychom pro naše fanoušky neudělali," pochvaloval si příjemné sobotní předvánoční odpoledne Sedláček.