„Operační důstojník vyslal policejní hlídku do místa bydliště mladé ženy, kde ji nenašli. Nezjistili ani žádnou informaci o tom, kde by se žena mohla nacházet. Další hlídky prověřily vlakové i autobusové nádraží ve Zlíně, restaurační zařízení v jeho blízkosti, okolí nemocnice a nedaleké ubytovny. Požádali jsme o spolupráci také strážníky Městské policie Zlín," uvedla policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Po ženě pátrali i policejní psovodi, hledali na sídlišti Jižní Svahy a v chatových osadách ve Zlíně. Popis ženy jsme předali také řidičům městské hromadné dopravy. Mladá žena nezvedala mobilní telefon a nebylo možné se dovolat ani jejímu kamarádovi. Policisté prověřili bydliště její matky, od jejího známého se dozvěděli, že mohla mladá žena odejít ke svému příteli, který bydlí na ulici Ševcovská.

Tam ji policisté po několika hodinách hledání nakonec našli. Zjistili, že žilní katetr si vytáhla sama, nekrvácí ani není ohrožená na životě. Situaci konzultovali s lékařkou, která rozhodla, že pokud žena nemá zdravotní problémy, není nutná její hospitalizace.