Pevně věřím, že za čtrnáct dní se budeme moci k fotbalu vrátit. Na příkladu reprezentace je vidět, že i hodně sledovaní a testovaní hráči mohou být nakažení, což nikomu ve fotbalových sférách nepřidá. Covid si prostě dělá, co chce. Ač nejsem politik a vím, že to mají všichni těžké, je v České republice neskutečný chaos a důvěra z jara přišla úplně vniveč.

Viz příklad první fotbalové ligy: skutečně moc dobře nechápu, proč se nejvyšší soutěž nemůže hrát, když hráči jsou de facto v izolaci a někteří i delší dobu mimo dosah rodin a stejně byli hozeni do jednoho pytle.

Trénink fotbalové reprezentace před utkáním se Skotskem.
Sportovní Česko v zajetí koronaviru. Fotbalisté chtějí trénovat v Polsku

Myslím si, že tím, že se nehraje, tak se procento nakažených fotbalistů může spíš zvýšit, protože nebudou tolik testovaní a budou se setkávat s nejbližšími. Je to klišé, ale přeji si, aby už nastala normální doba.

Kdo je Tarzan, expert Deníku

Petr Průcha, bývalý útočník Chmelu Blšany

Do ligy se fotbalista z Nového Bydžova, který prošel mládeží v Hradci Králové, dostal díky výkonu v exhibičním zápase proti Kozlovně Ládi Vízka. Při přáteláku zaujal trenéra Blšan Miroslava Beránka. Proslul tvrdou, ale férovou hrou.

Nyní trénuje dospělé a mládež v novobydžovské Cidlině, píská krajské soutěže.

Nebojí se problémy v českém fotbale pojmenovat a poukázat na ně.