Pro méně pohádek znalé: Prasátko Peppa (v anglickém originále Peppa Pig) je britský dětský animovaný televizní seriál vysílaný od roku 2004. Pojednává o malém zvířátku a jejo rodině a přátelích. Každý kamarád představuje jiný druh savce a všichni jsou stejně staří jako Peppa. Má také mladšího bratra Toma. Příběhy jednotlivých dílů představují každodenní aktivity jako chození do školky, návštěvu prarodičů, jízdu na kole nebo nakupování.

„Užijte si u nás den plný dobrodružství. Chrochtejte si, chichotejte se a hrajte si v zábavním parku, který je exkluzivně navržen pro všechna malá prasátka s mnoha interaktivními atrakcemi jako je vodní hra v podobě blátivé louže,“ uvádí provozovatel parku.

Kelly Street
Fotogenický Londýn: Toto je deset originálních míst, kde si pořídit snímek

Zajímavé také je, že centrum zohledňuje i děti s poruchami autistického spektra tak, aby jeho návštěva nenarušila jejich křehkou rovnováhu při vnímání okolního světa.

Konkrétně park nabízí šest hlavních atrakcí. Jde například o vláčkodráhu nebo kolotoč ve tvaru létajících balónů.

Návštěvníky složené zejména z dětí předškolního věku pak budou bavit postavičky, které mluví tak, jak je znají přímo z oblíbeného seriálu. A celý areál je samozřejmě plný barev a září novotou. Jednodenní vstupné přijde v přepočtu na necelých 700 korun.