V září zahajujeme zájmové kroužky a kluby, v průběhu roku organizujeme na 300 akcí různého typu pro široký okruh zájemců a nezapomínáme ani na program pro děti v době prázdnin. 

O Ferdovi s puntíkatým šátkem jste už určitě slyšeli. Možná byste ale chtěli vědět, že v našem Domečku takových šikovných rukou najdete hned několik. 

Činnost pedagoga volného času je skutečně pestrá. Málokdo ví, že v jednom pedagogovi volného času se musí kromě pedagogického umu skrývat také: dobrý bezpečnostní technik, který dohlíží na bezpečnost při jednotlivých činnostech; výkonný manažer, který navrhne a zorganizuje akci; nápaditý promotér, který zajistí plakát a promo dané činnosti; personalista, který najde a vybere vhodné pracovníky; také trochu designér a pořádkumilovník.

Každou volnou chvíli, kterou nezaplňuje administrativa, kroužek, akce nebo tábor, věnujeme zvelebování prostor. Leden, klidnější z měsíců, přímo vybízí k aktivitě. A tak jsme vytáhli do boje. Tentokrát jsme požádali své designérské a kreativní stránky, aby se pustily do péče o klubovny, herny, ateliéry, tělocvičny, chodby… Zářit budou všechny budovy.

Společně tak uklízíme, stěhujeme, třídíme a zdobíme. Poznáváte na snímcích své milé vedoucí a vyučující? Ano, právě oni jásají nad novou skříňovou sestavou v čítárně, právě oni lepí dekorační tapety na čerstvě vymalované zdi, právě oni malují obrazy na prozáření prostor a právě oni se těší, až si přečtete knihu z nově založené knihovny na Tyršově nábřeží nebo navštívíte Malou ZOO.

Ivana, Iva, Helena, Marcela, Jana s Janou, Marián, Jiří, Erika, Zuzka, Milan a Michaela, Bob - tým DDM Astra ve Zlíně