Základní sestava kapely GAIA je šestičlenná: Bára Havelková - zpěv, Vladan Vavruša – sólová kytara, Milan Koplík - basová kytara, Libor Školný - bicí a zpěv, Filip Doležal - klávesy, Pavel Martinka – kytary a rytmické nástroje. Jako pravidelný host vystupuje s kapelou už více než rok saxofonista Radek Fufal Bednařík. Jeho brilantní hra pěkně zapadá do jejich aranží a na tomto koncertě představí i jednu novinku, ve které jeho saxofon také najde uplatnění.

GAIA ale představí i druhého hosta, tím bude zpěvačka Kateřina Bartoňová, která obohatí některé skladby svým sytým hlasem s rockovou energií. Více o kapele GAIA se dozvíte na www.gaiaotrokovice.cz. Jitunk Kampeny se žánrově pohybuje mezi nezávislým rockem, šansonem, folkem a diskem, proto si sami vymysleli název svého hudebního projevu – Avalanche folk.

Kapela hraje pouze své vlastní autorské písně, jejichž hravé texty jakoby tančily mezi notami a tóny, hudbu tvoří jejich srdce a nadšení. Jejími členy jsou: Vladimír III. - cokoliv a kytara, Jitunk - cokoliv a klávesy, Buci - cokoliv flétna s klávesama, Karel – bicí, Honza – bass, IGI – kytara. Letos kapela oslaví už 20 let své existence.

Bára Havelková 

Rozkvetené Hustopeče.
FOTO: Rozkvetlé Hustopeče. Mandloňové sady s rozhlednou vás nadchnou
Divadelní představení ve Žlutavě.
Ve Žlutavě si užili "Dokonalou svatbu"