• Běh, kolo, kolečkové brusle, skákací boty, skákání přes švihadlo, volejbal… Jak sport ovlivňuje redukci váhy? Co se týče hubnutí, je sport kontroverzním tématem. Část odborníků radí „cvičit okamžitě“, část „cvičit až po zhubnutí“. Jak tedy postupovat, aby pro nás měl kýženou hodnotu? Věděli jste, že ženské tělo reaguje na sport zcela jinak, než mužské? 
  • Cidery, fizzy, ochucené birelly, prosecca, mojita… jak zakomponovat (nejen letní) alkohol tak, aby nám nepohnul s váhou?
  • Stres… Každý máme jinou frustrační toleranci. Pro někoho je stres zajištění chodu domácnosti v průběhu letních prázdnin, pro jiného zase odlet na dovolenou. Jak pracovat se stresem v rámci jídelníčku? Kterou potravinu zařadit ve vypjatých dnech, jak je to s pitným režimem?

Na tyto a mnohé další otázky si odpovíme už 3. června 2022 v Astře na Kotěrově ulici ve Zlíně. Od 17 hodin se na vás těší diplomovaná nutriční terapeutka Šárka Drábková. Vstupné na akci činí 190 Kč, rezervace probíhají na osvoboditelu@ddmastra.cz.

Iva Vladíková, Dům dětí a mládeže Astra ve Zlíně 

Kosecké písně v Buchlovicích.
FOTO: Sekáči a sekáčky v krojích v Buchlovicích. Hodnotila se i rovnost pokosu
Pionýři uspořádali florbalový turnaj.
V Holešově se utkali mladí florbalisté. Přijeli i z Mysločovic a Luhačovic