K příjemně strávenému odpoledni napomohlo i slunečné počasí a hlavně vystoupení dětí z Domu dětí a mládeže Matýsek a Základní umělecké školy Rudolfa Firkušného.

Náměstím tak zněl saxofon, sólo na bubny, kytarový a klávesový bigbeat, francouzský šanson i píseň z muzikálu Hair. Na své si přišli také vyznavači country a orientálních tanců.

Vystoupení obdivovali dospělí i děti, i když právě mladší návštěvníky bavilo soutěžit v cashboxu o drobné dárky jako hry nebo časopisy. Ti starší zase tipovali, kolik že se do kufříku umístěného u výherního auta nasbírá za všechny Dny s Deníkem kuponů. Nejpřesnější tipař si totiž koncem června odveze fabii domů.

Mohli si také objednat čtrnáctidenní bezplatné zasílání Zlínského deníku až do schránky anebo si popovídat s jeho redaktorkami. Své obyvatele přišli pozdravit i zástupci města. Starostka Napajedel Irena Brabcová popsala, jaký je výhled s budováním cyklostezek anebo provozování výletní lodi na řece Moravě, místostarosta zase o letním kině, které by mělo nabídnout atraktivní podívanou pro malé i velké.

Hovořilo se i o zvýšení počtu autobusových spojů, které budou jezdit mezi Napajedly a Otrokovicemi od zítřka.