Z objektu muselo být evakuováno bezmála šest set osob. Vše se obešlo bez zranění, představení bylo zrušeno. 

Budova Vysoké školy báňské - Technické univerzity Ostrava na ulici Dr. Malého 15 kde mají bydlet čínští studenti, 7. února 2020 v Ostravě.
Čínští studenti VŠB-TUO se vracejí. Bydlí nedaleko centra Ostravy v izolaci

„Právě zde probíhalo divadelní představení a policisté ve spolupráci s hasiči evakuovali 581 osob. Ke zranění nedošlo. Divadelní představení bylo zrušeno. Vyšetřovatel hasičů určil, že se jedná o technickou závadu a věc si na místě převzal,“ uvedla Pavla Jiroušková z moravskoslezské policie. 

Ostravská městská část Mariánské Hory a Hulváky, 6. února 2020.
Veřejnost reaguje: Strach roste, to násilí se děje navzdory kamerám i hlídkám!

Odvoláno bylo i večerní představení. „Je to z bezpečnostních důvodů,“ dozvěděli jsme se večer na informačním oddělení divadla.

„Právě telefonicky kontaktujeme majitele lístků, které jsou na jméno a známe telefonní čísla,“ dodala pracovnice kulturního domu s tím, že o náhradním termínu představení se jedná. „Lístky zůstávají v platnosti,“ uzavřela.

Podle dalších informací Deníku pak nedělní program kulturního zařízení zůstává beze změn. 

Na místě zasahovaly čtyři hasičské jednotky. „Za požár bez zranění může technická závada,“ potvrdil mluvčí krajských hasičů Petr Kůdela s tím, že předběžná škoda je odhadována na 100 tisíc korun.

„Hasiči dostali oheň pod kontrolu za čtyřicet minut, dohašování s odvětráváním sklepních prostor přetlakovými ventilátory, plných hustého dýmu, jim zabralo půlhodinu,“ doplnil Kůdela. 

Zdroj: Youtube
MAREK JANKULOVSKI v roce 2008 během utkání proti Turecku. Kazim Kazim na něj nestačí.
Jankulovski si připomíná debut v reprezentaci. Co bylo nej? Portugalsko
Ostravská městská část Mariánské Hory a Hulváky, 6. února 2020.
Nebezpečná Ostrava? Strach rodičů o bezpečí školáků roste