V duelu hraném na umělé trávě v Hulíně šla do vedení Štítná nad Vláří po trefě Hnila. Divizní účastník zápas otočil do přestávky, aby po změně stran ještě svůj úspěch zvýraznil třetí trefou.

„Únova, chlad a zima se podepsala na obou týmech. Příprava nám mnohé odhaluje, stejně jako, že už nesmíme dostat gól, jako nyní první od soupeře,“ pousmál se Skácel.

Fotbalisté divizního Slavičína (modré dresy) na umělé trávě v Hrádku podlehli třetiligové juniorce Zlína 0:6.
Podívejte se: mladí ševci vyškolili divizní Slavičín. Hráli i Reiter s Hrubým

„Docela jsme měli problémy poskládat sestavu – tři kluci omarodili, další se omluvili na poslední chvíli. Popravdě, tak si přístup nepředstavuji, takto se pracovat nedá,“ rozzlobil se trenér Štítné Pavel Prešnajder.

„I tak bylo k vidění kvalitní utkání, sedmdesát minut nebylo z naší strany špatné. Po prostřídání, kdy se do hry dostali i dva dorostenci, se projevil rozdíl mezi divizí a župou. I tak zápas splnil očekávání, kluci se snažili,“ pochválil své svěřence Prešnajder, jenž z podzimního kádru postrádal Dominika Hnila, jenž se připravuje ve Vsetíně.

Další utkání sehraje Holešov v sobotu od 14 hodin v Kroměříži s místní zálohou.

HOLEŠOV – ŠTÍTNÁ NAD VLÁŘÍ 3:1 (2:1)

Branky: Kovář 2, Pospíšilík - O. Hnilo.

Štítná nad Vláří: Kuja – Hnanicek, Hlavica, Vaculík T .- Liška J., Hnaníček J., Hrnčiřík Š., Hnilo O. - Malaník, Struhař M., Králík . Střídali: Machuča A., Vaculík A., Ocelík.