Šlágr 10. kola rozhodla první půlhodina. „Byli jsme pod tlakem ze stadardních situací domácích. Na můj vkus jich bylo příliš a jednu jsem neuhlídali,“ posteskl si kouč Skaštic, jehož svěřenci byli blízko vyrovnání.

„Nastřelili jsme břevno a z dalších dorážek netrefili odkrytou bránu. Škoda. Místo vyrovnání tak Valaši zvýšili náskok,“ zamrzelo kouč hostů. „Začali jsme se herně zvedat, ale nedali další šance.“

Ve druhé půli byla k vidění otevřená partie. „Převzali jsme otěže, byli lepší kondičně, ale třebaže jsme zlepšili o sto procent výkon, vytvořili jsme si jen jednu šanci. Naopak Slavičín byl nebezpečnější a mohl náskok zvýšit,“ uznal Kolenič.

I přes porážku měl pro své svěřence slova chvály. „Pro diváka, který mohl zápas vidět alespoň na internetu, to bylo hodně zajímavé a pěkné utkání. Alespoň jeden vstřelený gól bychom si zasloužili, dostali se pak do zápasu, ale v koncovce nám to dnes nešlo. Tak tak musím kluky za bojovnost pochválit.“

V táboře Slavičína mohli po utkání zaslouženě slavit.

„První poločas byl celkem dobrý. Vzhledem k terénu jsme zjednodušili hru, byli nebezpeční. Při spoustě standardek visel gól ve vzduchu, navíc po nádherné akci jsme zvýšili na 2:0. Bohužel naši hru poznamenalo zranění Kaluse a stopera. Po přestávce jsme sestavu překopali, hráli už z bloku a výhru ubránili. Škoda, že jsme nedali z několika brejků třetí gól,“ zhodnotil duel trenér domácích Petr Slončík.

SLAVIČÍN – SKAŠTICE 2:0 (2:0)

Branky: 20. Juřica, 34. Školník. Rozhodčí: Dorotík. Bez diváků.

Slavičín: Jelínek – Škubník, Kocián (46. Goňa), Horáček, Školník, Mezírka, Kalus (25. Salajka), Šebák, Juřica, T. Švach, Rožek. Trenér: Slončík.

Skaštice: Večeřa – Glozyga, Batík (73. Drábek), Frýdl, Menšík, Sova (55. Beneš), Zavadil, Konečník, L. Motal, T. Motal (82. Petrúsek), Hubr. Trenér: Kolenič.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...