„Trápí mě to, Zranil se, nevíme, co s ním je,“ pokrčil rameny Mičega. „Ten hlavičkový souboj nevypadal vůbec příjemně. Hráč ho podebral a z výšky mu spadl na záda. Nemohl se postavit, protože měl velké bolesti. Pro mě je podstatné, zda bude v pořádku, ne jak jsme hráli. Věřím, že to dobře dopadne,“ je napjatý Mičega ze zdravotního stavu svého nejstaršího hráče.

„Matůš šel do výskoku a spadl. Vypadalo to, že má zablokovaný nerv, když se nemohl postavit. Ale nakonec odešel po svých,“ ulevil si rovněž trenér Brumova Pavel Charvát.

„Jeho odstoupení soupeři uškodilo, protože vyhrával souboje a pro nás bylo plus, že nemohl dál hrát. Ale samozřejmě mu přeji, ať se uzdraví,“ vzkázal Charvát.

Mičega věděl, že jeho tým v Brumově čeká kvalitní tým.

„Svou hru má založenou na bojovnosti, standardkách a disciplíně. Připravili jsme se na to. Měli dvě gólovky, při kterých nás podržel Eli,“ zmínil Mičega svou brankářskou jedničku Jakuba Eliáše. „Snažili jsme se hrát fotbal po zemi. Remíza je spravedlivá,“ myslel si Mičega.

„Souhlasím, remíza je spravedlivá. Měli jsme dvě, tři šance, na rohy to bylo dokonce 7:1, Vsetín neměl kromě neproměněné penalty nic,“ zmínil Charvát pokutový kop, který brankář Brumova Vaculík vsetínskému Vítkovi vychytal.

„Jak nás podržel gólman, nakonec jsme mohli i vyhrát. Ale asi to tak mělo být,“ poznamenal smířlivě Mičega. „Bod nakonec beru. Penalta pro nás byla jako knockaut, bez ní by byl pro mě bod málo. Oni byli lepší na baloně, my jsme ale měli šance,“ bilancoval Charvát.

Mičega, který v Brumově strávil dlouhých jedenáct let, se dočkal vřelého přijetí už před zápasem. „Bylo to krásné, neskutečně mě lidé přivítali. Potkal jsem spoustu kamarádů i dobrých lidí, kteří na mě vzpomínají. Na zápas jsem se těšil,“ dodal Mičega.

BRUMOV – VSETÍN 0:0

Brumov: Vaculík – Mokrička, Kolouch, Kubiš (74. Bůbela), Beňo, Juřica, Chovanec, Kocourek, Křivánek, Štrbák (46. Vlček), Novák. Trenér: Charvát.

Vsetín: Eliáš – Dulík, Mydlář, Surovec (91. Zuzaňák), Leskovjan (65. Kocourek), Naňák, Matůš (37. Řeřucha), Vítek, Maček, Hořelica, Bublák. Trenér: Mičega. (dan)