„Stejně jako v Kozlovicích jsme byli lepším týmem, nyní ještě asi výrazněji, ovšem zradila nás koncovka. Byl to zápas blbec. I kdybychom hráli do rána, asi bychom gól nedali. Odevzdali jsme body,“ litoval další zbytečné ztráty trenér Slavičína Petr Slončík.

Fotbalisté Holešova (v modrém) doma podruhé za sebou berou všechny tři body.
Bravo! Divizní Holešov podruhé v řadě vyhrál. Proč?

Od začátku to byli jeho svěřenci, kteří diktovali tempo hry a měli míč pod kontrolou., Přišla však 10. minuta a vedení domácích. „Doslova jsme jim na něj nahráli. Přitom jsme byli fotbalovější, lepší, měli tři čtyři vyložené šance, které ale Goňa a spol. Nedali,“ štvalo kouče hostů.

I po změně stran se hrálo na jednu bránu – Šternberka. „Kluci podali velmi slušný výkon, moc jim toho až na žalostnou koncovku vytknout nemohu. Co nám to ale bylo platné, když přišel další z brejků Hanáků a druhý gól v naší síti,“ mávl rozmrzele rukou Slončík, jenž na hřišti viděl i jeden moment, kdy cítil, že jeho svěřenci měli kopat penaltu.

Divizní fotbalisté Skaštic (v zeleném) po pěti zápasech bez porážky v sobotu nečekaně doma narazili, podlehli Novým Sadům.
Divize: Fotbalisté Skaštic narazili. Nezvládli začátky poločasů

„Další zbytečná ztráta mrzí, výhru jsme nováčkovi doslova darovali. Škoda,“ ulevil si Petr Slončík.

ŠTERNBERK - FC Slavičín 2:0 (1:0)

Branky: 10. Zifčák, 77. Zvědělík. Rozhodčí: Kostelník, 350 diváků