Předchozí
1 z 9
Další

LIDEČKO - JABLŮNKA 5:3 (3:1)

Martin Filgas, trenér Lidečka: „Hodně těžké utkání s Jablůnkou jsme nakonec zvládli. Mužem zápasu byl nestárnoucí Aleš Číž, který tři branky dal a na dvě dokonce nahrál. Oklepali jsme se rychle z branky z první minuty, kterou jsme inkasovali po rohovém kou. Do půle jsme ještě stačili utkání otočit v náš prospěch a do šaten jsme odcházeli s dvoubrankovým náskokem. Hosté ve druhé půli mocně dotahovali náš náskok, ale cennou výhru s kvalitním protivníkem jsme si vzít nenechali."

Fotbalisté Luhačovic (v černém) čekali sedm kol, než se v rozehrané sezoně poznali pocit vítězství. Na svém stadionu porazili 3:0 Kvasice.
OBRAZEM: Krajský přebor: kanonáda Osvětiman a první výhra Luhačovic

Milan Gajdůšek, trenér Jablůnky: „Domácí vyhráli zaslouženě, i když jsme je v oslabené sestavě troch potrápili . Vedli jsme 1:0 a domácí mohutně dotahovali a dokázali výsledek otočit. My jsme ale nesložili zbraně. Ale vždy, když jsme dali kontaktní gól, tak jsme vzápětí inkasovali. Ale celkově to byl zápas, který se musel divákům líbit, padlo hned osm gólů a úroveň hry byla oboustraně velice dobrá."

BRUMOV B - HORNÍ BEČVA 5:0 (2:0)

Miroslav Vaněk, trenér Brumova B: „Potřebovali jsme už konečně bodovat a nakonec se nám to i podařilo. Uklidnila nás rychlá trefa Kudely již v sedmé minutě. Po dvaceti minutách hry přidal Habanec druhou branku. Hosté poté zazlobili a vypracovali si nějaké příležitosti. Do poločasu se už stav nezměnil. Po deseti minutách druhé půle proměnil Fojtík penaltu a bylo rozhodnuto. Poté se ještě trefil Habanec a v samotném závěru přidal druhou svoji trefu Kudela. Hosté měli ve druhé půli nějaké šance, ale nám se podařilo udržet čisté konto. Naše výhra je ale naprosto zasloužená."

Pavel Roman, hráč Horní Bečvy: „Věděli jsme, že domácí tým bude chtít bodovat naplno a postaví proti nám kvalitní sestavu. Inkasovali jsme už v 7. minutě. Po dvaceti minutách už to bylo o dvě branky. Mohli jsme zápas zdramatizovat, ale kontaktní branku se nám nepodařilo vstřelit. Ve druhé půli jsme chtěli s výsledkem ještě něco udělat, ale dostali jsme z penalty třetí branku. Nakonec jsme inkasovali ještě dvakrát, své možnosti jsme zužitkovat nedokázali. Za týden nás čeká zápas pravdy v domácím prostředí s Hovězím."

POLIČNÁ - CHORYNĚ 0:1 (0:1)

Radomír Kapusta, činovník Poličné: „Utkání s Choryní jsme nakonec nezvládli. Co nám byla platná převaha v poli, když jsme se v šestnástce hostí nedokázali prosadit. Chyběla nám nějaká lepší finální přihrávka. Hosté se zaměřili na defenzívu a případné brejky. Z jednoho z nich se jim podařilo ve 27. minutě skórovat. Ve druhé půli jsme pokračovali v obléhání hostující svatyně, ale brankář Choryně své mužstvo podržel. Branku jsme nakonec nedali a zůstali jsme bez bodového zisku."

Fotbalisté Kroměříže "B" (červeno-bílé dresy) jsou zatím bez ztráty bodů. Ilustrační foto.
I. B tř., sk. B: Šlágr kola patřil Kroměříži "B". Chropyně nadělila desítku

Simon Kocman, trenér Choryně: „Do Poličné jsme cestovali v hodně kombniované sestavě, ale mužstvo nakonec zabojovalo a i s notnou dávkou štěstí si nakonec odvážíme tři body. V tomto složení jsme příliš nemohli pomýšlet na ofenzívu a tak jsme pozorně bránili. Kolem třicáté minuty nám vyšel jeden brejk a Tvrdoň nás poslal do vedení. Ve druhé půli jsme přežili šance domácích, kdy nás podržel gólman Ječmeň. Cennou výhru jsme po bojovném výkonu udrželi až do závěrečného hvizdu. Celé mužstvo zaslouží pochvalu za velmi statečný výkon."

DOLNÍ LHOTA - VLACHOVICE 1:3 (0:2)

Aleš Vyškovský, trenér Dol. Lhoty: „Hosté hráli ještě v loňské sezoně o dvě soutěže výše a nakonec využili svoje zkušenosti k zisku tří bodů. V první půli jsme dvakrát inkasovali, kdy jsme propadli po našich standartních situacích. Utkání se nám podařilo ještě zdramatizovat, kdy se sedm minut po přestávce prosadil Masař. Poté jsme obdrželi velmi přísnou červenou kartu. Hosté dokázali přesilovku využít a dvanáct minut před koncem vstřelili pojišťovací třetí branku."

Fotbalisté Újezdce (červené dresy) doma prohráli derby se Šumicemi 1:2.
I. A třída sk. B: Mladcová vyškolila Bylnici, Chludil se trefil třikrát

Karel Hověžák, činovník Vlachovic: „Domácí tým proti nám srdnatě bojoval, nám se však v první půli po rychlých brejcích podařilo vstřelit dvě branky. Na začátku druhé půle jsme si utkání zkomplikovali, kdy domácí snížili na jednobrankový rozdíl. V 66. minutě byl Dolní Lhotě vyloučen hráč a proti deseti domácím hráčům jsme v 78. minutě svoji výhru pojistili. Domácí nám nedali svoji kůži lacino, přesto tři body bereme."

HOVĚZÍ - PRLOV 0:4 (0:4)

Pavel Tkadlec, činovník Hovězí: „Nepodařil se nám začátek zápasu a již po pěti minutách jsme prohrávali. Po deseti minutách to už bylo o dvě branky, kdy jsme špatně odkopli míč. Hosté do půle ještě dvakrát potrestali naše individuální chyby. Druhá půle se už jen dohrávala, hosté kontrolovali vybudovaný náskok, my jsme si příliš šancí nevytvořili. Naše mladé mužstvo stále sbírá zkušenosti, teď nás čeká duležité utkání na Horní Bečvě." 

Fotbalisté Zlechova (červenočerné dresy) v 6. kole I. B třídy skupiny C zdolali Ostrožskou Novou Ves 1:0.
I. B třída sk. C: Lhota si poradila se Zlechovem, Malenovice podlehly Ořechovu

Jaroslav Novosad, trenér Prlova: „Měli jsme skvělý vstup do zápasu a již po deseti minutách jsme vedli 2:0. Domácí dělali chyby a dokázali jsme toho využít. Poté se hra sklidnila, domácí nebyli příliš nebezpeční a co prošlo za obranu, pochytal brankář Zvonek. Dva další těžké údery jsme domácím zasadili okolo čtyřicáté minuty, kdy se nám hned dvakrát podařilo skórovat. Do půle jsme tak odcházeli s luxusním čtyřbrankovým náskokem. Ve druhém dějství jsme si hlídali svůj náskok, další šance jsme už nezužitovali. Naše obrana pracovala spolehlivě a nakonec si připsala další nulu, třetí po sobě jdoucí. Naše výhra je naprosto zasloužená, mladý celek domácích ukázal snahu, ale to na náš výkon nestačilo."

PŘÍLUKY - HALENKOV 4:4 (0:3)

Jaroslav Brabec, vedoucí Příluk: „Utkání začalo po krátkém dešti, terén byl blátivý a klouzal. Lépe začali hosté, když hned z první jejich akce musel gólman Kopřiva vyrážet míč v tutové šanci. Domácí se snažili o kombinační hru a hosté se spoléhali na brejky. První gól dal Škrobák, který uniknul domácí obraně a bylo to 0:1. Domácí trpělivě kombinovali a vytvořili si postupně asi čtyři šance, kdy míč skákal v malém vápně a ne a ne jej dostat za čáru. Hosté kontrovali brejky a dávali také góly. Do poločasu postupně přidal gól Zádilský a Ondryáš. Domácí mohli litovat neproměněných tutovek a tak skončil poločas hrozivým skóre 0:3.Ihned po změně stran se podařilo prosadit ve vápně opět Škrobákovi a bylo to 0:4. V tu chvíli by na body pro domácí nevsadil nikdo, jedině by se stal zázrak. A on se stal. Paradoxně tento gól naštval domácí natolik, že zapnuli nejvyšší obrátky a zatlačili hosty na jejich půlku. Po krásné kombinaci střílel v 55. min. do prázdné branky Pajtáš – 1:4. O čtyři minuty později byl pískán faul a penalta, ke které se postavil Adamík a bylo sníženo na 2:4. Domácí zvyšovali postupně tlak a naopak hostům ubývalo sil. Nastalo několik sporných situací, včetně dvou ruk hostí ve vápně. Hosté nestíhali a domácí i nadále tlačili co to jenom šlo a vynutili si v 82 min faul a penaltu proměnil opět Adamík – 3:4. Hosté úplně fyzicky odpadli a překvapivě nechávali svou obranu osamocenou, čehož využili domácí, kdy za pouhé dvě minuty se z dvaceti metrů napřáhl Julina a prostřelil vše co míči stálo v cestě a bylo vyrovnáno – 4:4. Kdyby se hrálo ještě 5-10 minut navíc, asi by domácí nakonec překlopili vítězství na svou stranu, ale po tak divokém průběhu byly nakonec oba týmy rádi za remízu."

Fotbalisté Luhačovic (v černém) čekali sedm kol, než se v rozehrané sezoně poznali pocit vítězství. Na svém stadionu porazili 3:0 Kvasice.
MISTROVSKÁ KOPANÁ

Ondřej Machálek, trenér Halenkova: „Utkání v Přílukách se proměnilo v pěknou přestřelku. My jsme sice vedli po půli o tři branky, ale i domácí měli své příležitosti ke skórování, podržel nás však brankář. Na začátku druhé půle jsme zvýšili na 4:0 a mysleli jsme, že utkání už nějak dohrajeme. Domácí nakopla první branka a na rozdíl první půle, jim to tam začalo padat. Mohli jsme utkání rozhodnout za stavu 4:3, kdy jsme šli tři na jednoho. V hektickém závěru domácí srovnali. Poté se již skore nezměnilo a bod braly asi ke spokojenosti oba dva celky."

RATIBOŘ - DOLNÍ BEČVA

Odloženo na 6. listopadu.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...