Zdroj: Libor Kopl

Malenovicím kromě náskoku k výhře nestačily ani dvě trefy Martina Bartka. „Před zápasem bychom brali bod všemi deseti a i s odstupem času jsme s ním spokojení, byť jsme krátce před koncem vedli 3:1. Staré Město má ale velmi kvalitní mančaft,“ ví dobře domácí trenér Luděk Hynčica.

I. B třída skupina C, 21. kolo -
FC MALENOVICE – JISKRA STARÉ MĚSTO 3:3 (1:1). Branky: 44. a 52. Martin Bartek, 67. Tomáš Lhotský - 45. Adam Otáhal, 76. Martin Petek, 90. Ondřej Hastík. Rozhodčí: Kotačka. Diváci: 90.

Podle něj viděli diváci v Malenovicích zajímavý a pohledný zápas se spoustou šancí a branek. „My jsme se ujali na konci prvního poločasu vedení, ale pak jsme nepohlídali Otáhala, který v poslední minutě první půle s hvizdem rozhodčího srovnal na 1:1,“ posteskl si Hynčica.

Po změně stran se hra přelévala ze strany na stranu, hrál se opravdu kvalitní líbivý fotbal. „Byli jsme produktivnější než soupeře, přečkali penaltu a dali na 3:1. Po rychlém brejku se prosadil střelou k tyči z voleje Lhotský,“ popisuje Hynčiva.

Malenovičtí fotbalisté ale skvěle rozehraný duel nedotáhli. Na konci se zbytečně zatáhli a báli se o výsledek, čehož soupeř vyžil.

Fotbalisté Ostrožské Nové Vsi (zelené dresy) se ve 20. kole krajské I. B třídy skupiny C utkali s vedoucími Zborovicemi.
I. B třída sk. C: souboj nejhorších skončil smírně, gólman Jiskry nedal penaltu

Nejprve snížil Petek, v závěru srovnal Hastík. „Musím smeknout před výkonem Starého Města. Hrozně se mi líbil mladík Obdržálek, který má před sebou dobrou budoucnost,“ míní Hynčica, jenž v neděli postrádal obránce Strušku a Hradila.

Jiskře zase scházel Martinec, který se zranil na tréninku. I bez to ale měli borci ze Starého Města zvládnout lépe. „Jelikož jsme čtvrt hodiny před koncem prohrávali 1:3, bod musíme brát, ale myslím, že jsme si zasloužili vyhrát,“ uvedl hostující trenér Petr Sonntag.

Ten litoval zahozených šancí a hlavně neproměněného pokutového kopu, když gólman Noha minul branku. „Kdybychom výsledek srovnali, zvládli bychom to,“ je přesvědčený Sontag.

„Takto Malenovice hrály zezadu na brejky a trestaly naše chyby. Ze čtyř střel nám daly tři góly. My jsme měli asi osm nebo devět šancí. Hned v úvodní čtvrthodině jsme měli tři jasné tutovky. Bohužel nedáváme góly, což nás stojí body,“ povzdechl si kouč Jiskry.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...