„Utkání bylo hodně vyrovnané. Od druhého s prvním by se možná očekávala větší kvalita, která by přišla o tři čtyři týdny později. Ke konci prvního poločasu jsme vytvořili trestuhodnou chybu v obraně, propadli jsme po dlouhém balónu domácích. Stoper ve vápně stáhl útočníka, byla z toho penalta a vedení Štípy," přiblížil dění v úvodních 45 minutách kouč hostů Vlastimil Bořuta mladší.

Druhý poločas už přinesl gólové momenty. „Po hodině hry přišel první sporný moment zápasu. Domácí v domnění přerušení hry na chvilku polevili v koncentraci, když po nástřelu míčem z bezprostřední blízkosti zůstal ležet jeden z jejich spoluhráčů v pokutovém území, píšťalka však zůstala němá. Hra pokračovala a míč se po několika odrazech dostal k volnému Lošťákovi, který se z malého vápna nemýlil," popsal předseda Štípy Martin Ráček.

Fotbalisté Tlumačova (bílé dresy) nezvládli ani druhý zápas po zimní pauze. Čekají na první jarní gól i bod.
I. B třída sk. C: Velký Ořechov zaskočil Slavkov, Malenovice schytaly příděl

Přelévaná ze strany na stranu brankou neskončila, Slušovice se přesto dočkaly výhry. „V nastaveném čase hosté předpisovou volejbalovou přihrávkou zahráli autové vhazování, domácí podruhé v utkání přestali hrát, za což byli krutě potrestáni druhou brankou, na kterou už jim rozhodčí nedovolil nikterak reagovat, protože hned po rozehrání hbitě odpískal konec zápasu. Slušovičtí se ukázali jako konsolidovaný a dobře trénovaný tým, nicméně u domácích stále převládá pachuť ze dvou sporných momentů, z nichž inkasovali," uzavřel Ráček.

„I když teď máme náskok šesti bodů, tak to stále ještě nic neznamená, ve hře je stále šestatřicet bodů. Náskok je krásný, výhru teď musíme potvrdit s Luhačovicemi. Rozhodně není rozhodnuto," zůstává při zemi Bořuta mladší.

Okresní přebor Zlínska, 15. kolo

ŠTÍPA – SLUŠOVICE „B“ 1:2 (1:0)

Branky: 36. Švach (pen.) - 62. Lošťák, 90. Pšenka


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...