„Jsem rád, že příchod do Sigmy vyšel už teď v zimě. Přicházím do většího klubu s výborným zázemím a tradicí, což mi dodává energii a motivaci do práce. Těším se na další část své kariéry a jsem rád, že se bude rozvíjet právě v Olomouci,“ uvedl Patrik Slaměna.

Na Hané si od šikovného středopolaře hodně slibují. „Přivádíme mladého perspektivního hráče, který má zkušenosti z mládežnických reprezentací. Věříme, že se v našem týmu brzy adaptuje a ukáže svůj potenciál,“ uvedl k příchodu nového hráče sportovní manažer Olomouce Ladislav Minář.

Záložník Dominik Janošek už v sobotu trénoval ve Zlíně.
Janošek se vrátil na Moravu. Jelikož mě čeká EURO, chci co nejvíc hrát, říká

Slaměna patří mezi odchovance Fastavu. Do ligového týmu se poprvé dostal v sedmnácti letech. V nejvyšší české lize nastoupil ve třinácti zápasech.

Za 315 minut ale žádný gól nedal. V minulé sezoně hostoval v druholigovém Prostějově, odkud se loni v létě vrátil zpět do Zlína.

Větší šanci nedostal, proto zvolil odchod do jiného klubu. „Nedohodli jsme se na prodloužení smlouvy. Hráč se rozhodl pro pokračování ve své kariéře mimo náš klub,“ řekl generální manažer Fastavu Zlín Zdeněk Grygera.

Bývalý reprezentant Slaměnovi závěrem poděkoval za odvedenou práci a v dalším působišti mu popřál mnoho úspěchů.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...