Třeba záložník Fastavu Roman Potočný si obličej s úsměvem schovával raději do dlaní, dění na ploše prostě nemohl uvěřit.

V pořádku snad byla jen penalta odpískaná pro Zlín už v 5. minutě po faulu domácího kapitána Bořila na útočníka Fastavu Tomáše Poznara. I tomto střetu se mezi fanoušky na sociálních sítích vedla polemika. „Škobrtl mu o nohu. Byla to správě nařízená penalta,“ uvedl ve studiu bývalý ligový obránce a expert O2 TV Sport Antonín Rosa.

Další dva odpískané pokutové kopy Ginzel po konzultaci s videorozhodčím zrušil.

Fotbalisté Zlína prohráli v Edenu se Slavií Praha 1:2. V úvodu druhé půle rozhodl Jan Kuchta.
Ševci trápili vedoucí Slavii. Pomohla penalta, vyrovnání odmítl Poznar

Nejprve za stavu 1:1 odvolal penaltu za faul Cedidly na Tecla, hostujícími obránci navíc zrušil červenou kartu. Důvodem ale nemohl být ofsajd, jak odhalil televizní záznam.

„Jsem překvapený, že lidi, co sedí u videa, vidí situaci jinak než já,“ divil se někdejší ligový kanonýr Petr Švancara. Podle bývalého hráče Brna, Slovácka nebo Slavie to byla stoprocentní penalta. „Klasický souboj, ale Standa byl oběma rukama tahaný na zem,“ všiml si.

Pak si Vraštil při snaze odkopnout míč nastřelil ruku, podle pravidel žádný problém. I proto sešívaní přišli i o svoji druhou „pentli.“

„Máme tady zajímavé pravidlo. Že když si hráč sám nastřelí ruku, o ruku se nejedná. Proto jsem byl překvapený, že to rozhodčí automaticky odpískal. Odvolané to ale bylo správně,“ myslí si Rosa.

Klid nebyl ani po přestávce, žádné penalty už se ale nepískaly.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...