Moravané nastoupili do posledního přípravného zápasu s Dostálem v brance a s mladíkem Martinem Nečasem na levé straně zálohy. Na hrotu hrál navrátilec z Příbrami Fantiš.

Naopak poslední posila, záložník Dominik Mašek, který přišel na Letnou na hostování z opcí z Mladé Boleslavi, zůstal stejně jako Janetzký pouze mezi náhradníky.

Na marodce je Gruzinec Čanturišvili, celý podzim vynechá zraněný stoper Vraštil.

Po opatrném úvodu přišel první gólový moment ve 12. minutě. Fantiš nečekal, rychle rozehrál aut a po Bartošákově přihrávce se prosadil Matejov.

Následně pálil Argentinec Podio. Zlín hrál v první půli dobře. Zvýšit mohl kapitán Jiráček. Jeho hlavičku po centru Džafiće výborně zneškodnil gólman Senice.

Třiadvacetiletý záložník Dominik Mašek zamířil z Mladé Boleslavi na hostování do Zlína.
Zlín získal Dominika Maška, Ikaunieks na Letnou nepřijde

Další tutovku zazdil mladík Nečas, jenž po Fantišově přistrčení pálil pouze do připraveného Chiela. Senica si pořádnou příležitost v úvodní části nevypracovala.

Ve 47. minutě byl navíc v pokutovém území soupeře faulován Jiráček a Džafić z penalty zvýšil na 2:0.

Senica mohl utkání zdramatizovat po hodině hry, ale Castaňeda v jasné šanci selhal a hlavičku Tentona vyškrábl Dostál na roh.

Zlíňané povedený výkon korunovali v závěru, kdy se parádně trefil mladík Nečas.

Ševci vstoupí do nové sezony televizní dohrávkou s pražskou Slavií. Na Letné se hraje v pondělí 15. července od osmnácti hodin.

Přípravný fotbal -

FC Fastav Zlín – FK Senica 3:0 (1:0)

Branky: 12. Róbert Matejov, 48. Adnan Džafić, 90. Martin Nečas

Diváci: 380

Zlín: Dostál – Matejov (88. Cedidla), Buchta, Hlinka, Bartošák – Džafić, Podio (46. Mašek), Hnaníček (58. Janetzký), Jiráček, Nečas - Fantiš (71. Bačo). Trenér: Josef Csaplár.