„Všichni cítíme, že budeme potřebovat velkou podporu fanoušků, proto jsme s představiteli domácího kotle domluvili na uvolnění skupiny fans,“ informuje na klubovém webu mluvčí zlínského Fastavu Zuzana Molková.

Ostatní příznivci ševců si ale budou muset počkat až na další rozvolňování vládních opatření, protože stadion bude pro veřejnost stejně jako v přípravě střetnutí s Baníkem Ostrava zase uzavřen.

Poslední rozloučení s Jaroslavem Švachem.
S fotbalovou legendou Jardou Švachem se rozloučily stovky lidí

„Na sobotní zápas neplatí stávající permanentky, parkovací karty, zaměstnanecké a jiné klubové identifikační karty. Vstup do areálu bude možný pouze podle jmenného seznamu,“ říká Molková, která zároveň žádá fanoušky, aby respektovali současný omezený stav, nastavená opatření a nepokoušeli se dostat do areálu stadionu.

„Nařízení vlády a hygienická opatření jsou přísná, avšak jakmile se více rozvolní, budeme postupně uvolňovat místa právě pro vás. Všem děkujeme za pochopení,“ prohlásila Molková.

Ta připomíná, že současný maximální možný počet osob na stadionu podle povolení vlády nyní pokryjí všichni účastníci zápasu obou týmů. Tedy hráči, realizační týmy, média, zástupci televizí, organizátoři, ostraha a další lidé.

Příbram proti Zlínu. Ilustrační foto
Neúspěch bude bolet. Ševci si jdou pro první jarní výhru, v cestě stojí Příbram