Nicméně životní přestup „upeče“, neboť v pátek 14. června vstoupí v Zábeštní Lhotě do svazu manželského s dlouholetou partnerkou Simonou.

„Kvůli svatbě nestihnu začátek přípravy. S trenérem jsem domluven, že se k týmu připojím 17. června,“ hlásil Jaroslav Svozil. Svatební cestu ale nestihne.

Fotbalový míč podepsaný hráči Slezského FC Opava.
ONLINE Dražba na podporu Matyáška Tazbirka skončila

„Nedá se nic dělat, musím do práce,“ řekl smířlivě s úsměvem. „Ale dovolenou jsme si udělali ve Znojmě, kde je krásně,“ vyhrkl vzápětí.

Jinak prožil životní sezonu, v barvách Opavy odehrál třiatřicet zápasů. Jeho jméno se nyní hodně skloňuje s možným přestupem. „Oficiálně žádnou nabídku na stole nemám, žádný klub mě nekontaktoval. Manažer mi akorát naznačoval něco o Mladé Boleslavi a Jablonci, to je tak všechno,“ prozradil Jaroslav Svozil. „Stejně tak hovořil o Izraeli, to jsem ale smetl ze stolu, neřešil jsem ani, co je to za klub,“ řekl ještě.

V Opavě mu běží platný kontrakt. „Každý má cíl se posunout dál, klade si nejvyšší cíle. Ale že bych šel za každou cenu jinde, to ne. Chci ještě říci, že v Opavě se cítím fantasticky. Krásné město, skvělí fanoušci,“ zakončil krátké povídání Jaroslav Svozil.

Ilustrační foto.
Sportovní festival propojí zábavu, hudbu i benefici