Pohyboval se ale téměř po celém hřišti. Bosňan si sbíhal pro míče do stran i hloubky, takže většina zlínských akcí šla právě přes něj. „Nebyl jsem klasický útočník, ale v určitých fázích jsem se dostával i na hrot. V tomto to bylo dobré,“ prohlásil Mehanović.
Byl to právě rodák ze Srebrenice, kdo nejvíce zaměstnával defenzivu Šeriffu a brankáře Mikuliće. V 66. minutě byl Bosňan blízko vyrovnání, ale rána z trestného kopu olízla břevno. „Gólu chybělo málo,“ ví.

Trenér Bohumil Páník byl před utkáním v Tiraspolu dobře naladěný. Na předzápasové tiskové konferenci novináře pobavil.
Páník: Tým má svou kvalitu. Pokud bude pracovat, výsledky přijdou

Jelikož čtyřiadvacetiletý fotbalista neuspěl ani v ostatních případech, vyšli ševci v Tiraspolu bez gólu i bodu. „Ze zápasu mám dobrý pocit. Předvedli jsme tady slušný výkon, kombinačně jsme hráli dobře. Asi to byl náš nejlepší venkovní zápas v Evropské lize,“ přemítá Mehanović. „Minimálně remízu jsme si zasloužili,“ přidává.

Po těsné porážce 0:3 ševci vědí, že končí v základní skupině. Závěrečný duel s Lokomotivem Moskva v Olomouci už na celkovém pořadí nic nezmění. „Chceme předvést dobrý výkon a potěšit naše fanoušky výhrou nebo alespoň remízou,“ dodává Mehanović.

Fotbalisté Zlína (v bílých dresech) se ve čtvrtek večer představili na hřišti moldavského mistra, týmu Šeriff Tiraspol.
Ševci po boji podlehli Šeriffu. Rozhodl Brazilec Jairo