SLAVIČÍN – VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ 5:0 (0:0)

První půle byla z obou stran opatrná, přestože domácí opět využili pěti posil ze Zlína. „Kvůli potřebě vyhrát působili kluci křečovitě, ani jeden tým si šanci nevytvořil. Před finální fází kazili a byli zbrklí," přiznal Káňa.

Po změně stran ale posílením středové řady Křivou začal mít domácí tým navrch. „Po první brance Železníka z nás všechna nervozita spadla a zaslouženě jsme výhru zvýraznili. Na druhou stranu je výsledek pro soupeře, který se už asi viděl na závěrečném večírku, krutý," poznamenal.

Vzhledem k porážkám přímých konkurentů Slavičínu po utkání spadl velký kámen ze srdce. „Záchranu jsme ale ještě neslavili, to necháme na příště. Rozhodně to pro nás byla velká úleva," přiznal Káňa, který podle všeho měl u týmu pokračovat i v příští sezoně. „Noví trenéři ve Zlíně si to také přejí, což je pro mne a lepší spolupráci klubů letos důležité," dodal.

Branky: 56 Železník, 62. Šumbera, 68. Petr Švach, 72. Kříž., 89. Rokos. Slavičín: Mendl – Ptáček, T. Švach, Kostka, Mezírka – Jaroš, P. Švach, Bublák, Liška (46. Křiva) – Železník (75. Rokos), Šumbera (61. Kříž). Trenér: B. Káňa.