Elseremu se začíná znamenitě vyplácet i angažování někdejšího ligisty Zdeňka Šenkeříka nejen při výchově mládeže, ale i na divizní scéně. V sobotu se zařízl do dějin zápasu třikrát, celkem se v úvodních dvou zápasech prosadil dokonce čtyřikrát.

LÍSKOVEC – BRUMOV 0:5 (0:3)

„Jdou na Zdeňkovi vidět zkušenosti, s přehledem rozehraje i podrží míč. Je to platný hráč," vysekl mu poklonu Novák.

Ničící brumovské duo Šenkeřík–Bartozel se na umělé trávě pod umělým osvětlením ozvalo poprvé po 27 minutách. To druhý jmenovaný uklidil odražený míč do sítě. O dvě minuty později Bartozel po standardce sklepl míč pod sebe na parťáka Šenkeříka – 2:0.

„Přitom to na začátku nebylo tak suverénní. Ale i tak jsme od začátku měli víc ze hry. Domácí hrozili rychlými brejky. Do prvního gólu to bylo vyrovnané," tvrdil Novák.

Jenže ve 40. minutě uvolnil Polách Bartozela, jemuž stačilo uklidit míč do sítě. Oslava fotbalu v podání Brumova pokračovala i po pauze. V 56. minutě vyslal Šenkeříka do úniku Polách a první jmenovaný s přehledem zakončil. V 86. minutě pak po faulu na Tomáše Polácha penaltu proměnil Šenkeřík, který pečetil hattrick.

„Domácí si ve druhé půli žádnou tutovku nevypracovali. Asi dvakrát vystřelili na branku. Hrozili standardkami, ale ty jsme si pohlídali," liboval si Novák, přestože se trenéři museli poradit jen se dvěma kovanými obránci Martinkou a Deklevou. Strnad na pozici stopera a Juřica na levém kraji obrany jsou totiž spíš další motory do ofenzivy.

Ostatně v sobotu v Lískovci to podle toho vypadalo. 

Brumov: Urbánek – Martinka, Dekleva, Strnad (26. Janáč, 85. Naňák P.), Juřica – Fojtík (77. Vlček), Horáček, Polách, Smolík – Bartozel O., Šenkeřík. Trenér: M. Mičega.