Narazil tím na podzimní část, během které naskočil na Bohemce jen do osmi ligových utkání a odehrál 480 minut. To byl také jeho poslední čas v zelenobílých barvách, poté následoval v prosinci rozchod. Jinak ale rodák ze srbského Bělehradu na dvouleté období v pražských Vršovicích rád vzpomíná.

„Klub mi pomohl dostat se ze Srbska do zahraničí a získal jsem tam hodně kamarádů,“ vysvětlil.

Když Zoran Gajič do Bohemky přišel v únoru 2015, v kabině už byl Slovinec Elvis Bratanovič, a tak měl k sobě hned parťáka. Další sezonu mu zase dělal společnost Chorvat Karlo Lučič, avšak letos už si musel v Ďolíčku poradit sám. Nicméně problém neměl, v šatně se cítil i tak příjemně.

Mila Otepka
Otépka má volnost jako Messi v Barceloně

„Kluci byli dobří, pozitivní,“ podotkl levonohý hráč.

Před zítřejším soubojem se nabízelo, že se s bývalými spoluhráči pohecuje, ale ani jedna strana nepřišla se šťouchnutím. Šetří se až na pozápasový čas.

„Doufám, že vyhrajeme a k řečím budu mít důvod já,“ směje se Gajič.

Aktuálně forma hraje ve prospěch klokanů. Před dvěma koly nahradil na trenérské lavičce Miroslava Koubka Martin Hašek a Bohemka poté doma porazila Jihlavu 1:0 a remizovala 1:1 v Mladé Boleslavi. Ševci třikrát v řadě v lize prohráli, nicméně zlínský stoper zažehnává obavy.

„Bohemka je v lepší pohodě po posledních výsledcích, ale my jsme výš v tabulce. Nemáme se čeho bát, zvládli jsme odehrát kvalitní duely s papírově těžšími soupeři. Na druhou stranu Ďolíček je Ďolíček, tam je nutné na výhru podat stoprocentní výkon,“ upozornil.

Bohumil Pánik
Páník: Konec po sezoně? Možná i kvůli opotřebení materiálu

Zlínské fotbalisty podle něj sráží hlavně to, že jako první v utkání inkasují.

„Vždycky vyhlížíme zápas, hecujeme se, ale gól nás dostane dolů. A je těžko se zvednout, protože v útoku hraje kvůli zraněním pořád někdo jiný. Je to problém,“ přiznal Gajič.

„Potřebujeme skórovat jako první. Jak se nám to povede, nastartujeme se a nastřílíme víc branek. Na Bohemku jedeme hrát naši hru a získat tři body,“ dodal.

Ilustrační foto.
Kolony u dálničního sjezdu. Policie hledala podezřelého