Ano, má. Musí však přesvědčit vedení a trenéry Zlína o kvalitě. Jejich oku se podrobuje od pátečního rána.

„Nikdo z nás jej nikdy neviděl, ale doporučení máme z důvěryhodných zdrojů. Řekli jsme si tedy, že uděláme jednu z mála výjimek a otestujeme neznámého hráče. Slyšel jsem, že je rychlý a takové fotbalisty chceme. Bude záležet jen na Nicklasovi, jak dlouho u nás setrvá," uvedl hlavní kouč Bohumil Páník.

Čtyřiadvacetiletý levý záložník vstoupil na Letnou s velkým elánem. Cítí příležitost posunout se v kariéře. Naposledy hrál třetí ligu v dánském Fredensborgu.

„Mám na Zlín dobré reference. Je čtvrtý v tabulce, na prvního ztrácí jen pět bodů. Znamená to pro mě velkou motivaci zůstat," prohlásil.

Zároveň by měl možnost nabrat nové zkušenosti. O české lize toho mnoho neví, jmenoval jen Spartu, Slavii a Plzeň. Ze slavných fotbalistů si z fleku vybavil současného sportovního manažera Zlína Zdeňka Grygeru, brankáře Petra Čecha, záložníka Tomáše Rosického a vedle nich útočníka Jana Klimenta, který hostuje v kodaňském Brøndby IF.

Jak by rád víc poznal české prostředí, tak by se chtěl ukázat zlínským fanouškům. Jeho vzkaz?

„Doufám, že dám v klubu hodně gólů!"

Povídání vedl Nicklas Marloth ve veselém tónu a nic z něj neubral ani na závěr. Jeho odpověď na dotaz, jaké má zájmy? „Filmy a ženy," rozesmál se.

Bude stejně veselé i jeho tančení na hřišti?