Ve středu 10. května si bude možné vstupenku zakoupit od 13 do 18 hodin, o den později budou pokladny otevřeny v 9-13 hodin a v 16-18 hodin a v pátek 12. května budou lístky k mání od 8 do 17 hodin. Zlínský klub dostal k dispozici 3850 vstupenek, tedy stejně jako soupeř z Opavy.

Místa budou pro fanoušky Zlína na Andrově stadionu vyhrazena na nekryté Jižní tribuně za brankou a v sektorech R, S, T, U na kryté Východní tribuně. Slezané dostali k dispozici Severní tribunu.

„S rozdělením míst jsme souhlasili. Ceny vstupenek stanovila FAČR, lístek na nekryté místo stojí 100 Kč a na krytou tribunu 150 Kč,“ dodal sekretář zlínského Fastavu Lukáš Pantálek.

Výbornou zprávou pro zlínské příznivce má pak klub ohledně dopravy.

„Zájemci se mohou těšit na bezplatnou přepravu autobusy. Přihlásit se mohou na email pohar@fcfastavzlin.cz. Je to výjimečné utkání, budeme se snažit vyprodat dostupnou kapacitu,“ uvedl Pantálek.

Fanoušci se budou moct také vyzbrojit tričky z limitované edice „Finále MOL Cup 2017“. Prodávat se budou za 50 Kč při předprodeji vstupenek a také při domácím ligovém utkání s Jihlavou v sobotu 13. května.

Termín velkého finále zůstal stejný, tedy středa 17. května v 17.30 hodin. Opavané si vybrali červeno-černou sadu dresů, Zlín nastoupí ve žluto-modré kombinaci. 

Ilustrační foto.
Gól à la Messi? Věrnému to naštěstí nikdo neřekl...