NEDAŠOVA LHOTA – JASENNÁ 2:0 (1:0)

Hned na úvod sezony si fanoušci užili duel nováčků. Zápas to byl velmi bojovný z obou stran a hned v první půli si hosté vytvořili čtyři vyložené šance, ale skórovat se jim nepodařilo. Domácí měli také šance, ale bylo to z jejich strany statické. Přesto se prosadili, a to před koncem první půle po chybě obránce hostí. Do šance se dostal M. Struhař a ve 44. minutě neomylně vsítil na 1:0. Domácí pak začali zvyšovat tempo a byli lepším týmem. Hosté si ale vytvořili dvě výrazné šance, které zneškodnil domácí gólman. Nedašova Lhota pokračovala v tlaku, z čehož získala penaltu. Po faulu na Struhaře se kanonýr Pagáč nemýlil.

Branky: 44. Struhař, Pagáč. Rozhodčí: Miklas – Ptáček, Ruman, 92 diváků. Nedašova Lhota: D. Macháč – J. Fojtík, K. Šerý, Macháč, J. Kostka, D. Vaněk V. Vaněk, D. Pagáč, J. Pacík, F. Bůbela, J. M. Struhař. Střídali: M. Juřica, M. Vaněk, J. Bartošák, L. Bartošák. Jasenná: M. Kovář – S. Pajza, M. Nikolén,.M. Pajza, T. Kovář, P. Jurčák, Z. Maliňák, A. Smylek, L. Smylek, P. Přibyka, J. Zicha. Střídali: T. Pečeňa, P. Paža.

BYLNICE – NEVŠOVÁ 5:0 (3:0)

V prvním domácím zápase sezony si Bylnice vedla velmi dobře. I když hostující Nevšová je kvalitní soupeř, domácí se jí nezalekli. Od první minuty bylo znát, že domácí jdou za vítězstvím, a to se potvrdilo už v prvním poločase. Dvěma góly Hořáka a jedním Lukšíka bylo o zápase pomalu rozhodnuto. Hosté se ve druhém poločase snažili změnit vývoj utkání, snažili se zatlačit domácí, ale ti využili jejich otevřené obrany a góly Lysáka a Bartozela stanovili skóre na konečných 5:0 pro domácí.

Branky: L. Hořák 2, Lukšík, Lysák, Bartozel. Rozhodčí: J. Krajča – Murka, Tkadlec, 200 diváků. Bylnice: Dominik Hudeček – L. Hořák, Machů, Tkadlec, Ptáček, Sucháček, Šenkeřík, Lysák, Bartozel, Svoboda, Den. Hudeček. Střídání: Chudárek, K. Hořák. Nevšová: Čupalka – Búžek, Hejda, T. Muster, Šmigura, V. Tomšů, Srcháček, Juriga, Hájek, Topiš, Šoman.

DOLNÍ LHOTA – BŘEZNICE 4:2 (2:1)

Vstup do utkání se domácím nepovedl, když hned ve 3. minutě dostali gól. Lhotané se ale z branky hned otřepali a po dlouhém autu Koutného nastřelil Pastorek břevno. To domácí nemuselo mrzet, neboť záhy z rohu Repaty srovnali na 1:1. Závěr první půlky si domácí vybrali smůlu, když trefili tyčku a následně břevno. Ale hned poté Pastorek zvyšoval na 2:1. Začátek druhé půle vyšel domácím, když hned z prvního útoku našel Masař krásným centrem Martince, který zvyšoval na 3:1. V 70. minutě po rychlé kombinaci zvyšoval Masař už na 4:1. V závěru hosté kopali pokutový kop, kterým korigovali výsledek.

Branky: Pastorek, Repatý, Dominik Masař, Martinec – Daníček, Hamerník. Rozhodčí: Kop – Měřička, Lekeš. Dolní Lhota: Mascai – Deml, Martinka, Martinec, Repatý, Križko, Pastorek, Hlavička, Pleša, Masař, Koutný. Březnice: Dyšlevský – Stuhlík, Vavruša, Daníček, Teplý, Štěpaník, Dostál, Dostál Michal, Hamerník, Stuchlík.

LÍPA – NÁVOJNÁ 0:2 (0:1)

Hosté se ujali vedení po chybě, když brankář vyrazil míč do vlastního hráče. Hrál se oboustranně vyrovnaný duel. Po přestávce si nešťastně přidali domácí další vlastní branku, kvůli čemuž už nemohli pomýšlet na body. Lípa měla v utkání velkou smůlu, když hned čtyřikrát nastřelila břevno hostí.

Branky: 2× vlastní. Rozhodčí: Neubauer – Tkadlec, Řičánek. Lípa: Červenka – Simerský, Hlavinka, Nedbálek, P. Kořének, Gajdošík, Šuba, Šimek, M. Kořének, Procházka, Spáčil. Střídali: Polák, Vísek, Špendlík, Trnka, Mikeska. Návojná: Surý – Pavlík, Běleška, Lorenc, Talčík, Šánek, P. Řehák, Ptáček, Macháč, J. Řehák, Naňák. Střídali: M. Vaněk, Sánek, Bánek, J. Surý, Pružík.

SLOPNÉ – BRATŘEJOV 6:5 (3:2)

Netrvalo to dlouho a otevřel se brankový účet. Prosadili se hráči Slopného, kdy Kozubík vyslal křížovou přihrávku mezi dva hráče na Šůstka a ten už se nemýlil. Poziční bránění a technická hra nesla domácím ovoce. Zvýšili tak svůj náskok na dva nula, a to přesným centrem z rohového kopu na Žáčka, který hlavou nedal Zahradníčkovi šanci. To hosty nezlomilo a po rohovém kopu udeřili i oni. Po chaosu v pokutovém území uklidili míč do brány – 2:1. Pak krátkými přihrávkami dostali míč opět k Šůstkovi. Ten nastřelil gólmana, který balon vyrazil. Naštěstí pro domácí přímo ke kopačce kapitána Outraty, který se již nemýlil. To nebylo v první půli vše. Hostující obrana vyslala obloučkem Chromčáka, který zavěsil. Ve druhé půli gólová nadílka pokračovala. Slopné zvýšilo svůj náskok po penaltě, kterou zajistil Šůstek a vsítil Kozubík – 4:2. O pár minut později usměrnil střelu Pařízka do brány Chlud. Penalta se poté objevila i na druhé straně. Po strkanici při rohu skončil na zemi Chromčák a rozhodčí Uhlár nekompromisně odpískal sporný pokutový kop, který hosté proměnili. To znovu hosty vrátilo do hry. A tak se prosadili v druhém poločase i podruhé, když po dlouhém rohu přehlavičkovali domácí obranu – 5:4. Slopné se ale o body dělit nechtělo. Po krásné technické akci po křídle skončil míč na pravačce Šenovského, který technickou střelou k levé tyči nedal Zahradníčkovi šanci. Hostům se v dramatickém závěru podařilo ještě snížit. Petrášovi se nepodařilo vyrazit míč, a hosté tak hlavou dopravili míč do sítě. „Na můj vkus těch gólů bylo až dost. Musíme proto do budoucna zapracovat na tom, abychom plnili nejen útočné, ale i obranné povinnosti," hodnotil zápas kouč domácích Pařízek.

Branky: Šustek, Outrata, Žáček, Šenovský, Kozubík, Chlud R. – Chromčák 2, Gerža 2, Kalenda. Rozhodčí: Uhlár – Hruška, Frajt. Slopné: Petráš – Šůstek (Brunik), Pochylý, Outrata, R. Chlud. (E. Trunkát), Žáček, Studeník, Šenovský, J. Chlud, Pařízek Lukáš, T. Kozubík. Bratřejov: Zahradníček – Polčák, Bargl, Janeczko, Chromčák, Polčák, Gerža, J. Tomšů.

VYSOKÉ POLE – ÚJEZD 0:0, 0:1 PK

Na tradiční a hojně navštěvované derby mezi Vysokým Polem a Újezdem dorazilo přes 300 diváků. Domácí měli větší územní převahu a vytvořili si i řadu brankových příležitostí, avšak Janků všechny střely pochytal. Hosté hrozili převážně z nebezpečných brejků, které se domácí obraně a dobře chytajícímu Doruškovi dařily likvidovat. Ani ve druhé půli se branky diváci nedočkali. I tak mohli sledovat pěknou hru obou mužstev. Jelikož utkání skončilo nerozhodně, diváci viděli nové pravidlo o pokutových kopech. Po prvních dvou sériích bylo vyrovnáno, avšak poté postupně neproměnil Machů a Doruška. Hosté si tak připsali o jeden bod navíc.

Rozhodčí: Goňa, Paníček, Krajča, 312 diváků. Vysoké Pole: L. Doruška – D. Zicha, O. Novotný, R. Machů, R. Doruška, J. Doruška, P. Machů, P. Janoš, M. Trčka, J. Žák, M. Andrýsek. Střídali: Machů, Bařinka. Újezd: Janků – Častula, Macháč, Sucháček, Belžík, Hrnčiřík, M. Hlavička, R. Hlavička, T. Bělaška, V. Bělaška, Manas. Střídali: Častula, Drga, Kamenčák, Slovák.

MLADCOVÁ B – LUDKOVICE 2:1 (0:0), 3:2 PK

Veteráni v brance zajistili 
Mladcovským oba prémiové body. Podruhé za sebou zvítězili domácí na pokutové kopy. Hrdina těch minulých, brankář Michal Černý, musel ve druhé půli pro zranění vystřídat, nicméně ho skvěle nahradil Radek Ondráš, který nejprve vychytal závěr utkání a poté hostům lapil tři pokutové kopy. Domácí tentokrát získali body se štěstím, protože hosté byli lepším celkem. Mladcovským opět vázla rozehrávka a jejich hráči příliš lehce a rychle přicházeli o míč. Několikrát musel zasahovat jako poslední instance kapitán Černý. Ve druhém poločase se diváci přece jen dočkali gólů. Hned v jeho úvodu se radovali domácí. Při jedné z mála rychlých akcí zatáhl míč Dan Kahaja, přihrál Petru Venenému, kterému se střela nepodařila, jenže skončila přímo na noze Mirka Zbořila, který už nezaváhal. Chvíli nato hasil nedorozumění v domácí obraně hlavičkou Černý a o něco později ukopával hostujícímu Hamouzovi na poslední chvíli míč Ondřej Struška. V 78. minutě přestřelil ve velké šanci domácí Michael Čík a poté už přišel nápor hostí, kteří nechtěli přijít o body. V 80. minutě netrefil dobře míč Gavenda, pak hosty skvěle vychytal domácí gólman Ondráš, nejprve hlavičku Kunorzy a poté i střelu Dvorníka. V 86.minutě byl ale Dvorník u centrovaného míče dříve než domácí gólman a bylo vyrovnáno. Domácí pak s vypětím všech sil dovedli zápas do penalt. Radek Ondráš vychytal tři hostující hráče, a tak domácí slaví podruhé výhru za dva body.

Branky: 50. Zbořil – 86. Dvorník. Rozhodčí: Měřička – Murka, M. Frajt. Mladcová: M. Černý (74. Ondráš) – O. Struška, J. Černý, Hamerník, Bečica – Kahaja, Kutra, P. Venený (88. Vyvlečka), Čík (86. Kolařík) – Zbořil, Paták (46. Vaněk). Ludkovice: R. Mikel – P. Mikel, Hanák (66. Kunorza), Brebis, P. Suchý, Bartoš, Mikulášek, S. Mikel, Hamouz, Dvorník, Gavenda.

1. Návojná 2 2 0 0 0 7:1 6
2. Bylnice 2 2 0 0 0 7:1 6
3. Dolní Lhota 2 2 0 0 0 6:2 6
4. Újezd 2 1 1 1 0 2:1 5
5. Slopné 2 1 0 1 0 8:7 4
6. Ludkovice 2 1 0 1 0 2:1 4
7. Mladcová B 2 0 2 2 0 3:3 4
8. Nevšová A 2 1 0 0 1 6:7 3
9. Nedašova Lhota 2 1 0 0 1 3:5 3
10. Vysoké Pole 2 0 0 1 1 2:6 1
11. Bratřejov 2 0 0 0 2 6:8 0
12. Březnice 2 0 0 0 2 3:6 0
13. Lípa 2 0 0 0 2 0:3 0
14. Jasenná 2 0 0 0 2 0:4 0

ZPRAVODAJOVÉ DENÍKU