1.HFK OLOMOUC – SK SPARTAK HULÍN 3:2 (1:0)

Utkání proti druhému celku MSFL začali Holičtí výborně. Už v první minutě se dostal k samostatnému nájezdu na brankáře Vogla útočník Žondra. Špatně si však pokryl míč a Vyskočil jej očistě obral. Hanáci od té doby předváděli přímočaré rychlé akce, do poločasu si vytvořili řadu šancí, ale proměnili jedinou. Bednář dostal míč na pravou stranu, navedl jej do středu a tvrdou střelou po zemi na první tyč překonal brankáře Vogla 1:0.

Druhý poločas začali domácí ještě lépe. Korčián centroval a Žondra ve skluzu dotlačil míč do sítě – 2:0. Uběhlo pět minut, když dostal Korčián míč do vápna a setnul Spartak třetím gólem. Hulín ovšem z jasného zápasu dokázal udělat drama. Nejprve v 66. minutě proměnil Dvořáček penaltu po faulu na Rokose. V 86. minutě to byl znovu Dvořáček, jenž doklepával do prázdné branky přihrávku Krhuta – 3:2. Na vyrovnání už ovšem hosté nedosáhli.

„Prohra mě sice mrzí, ale musím uznat, že domácí byli o gól lepší," konstatoval hulínský lodivod Jindřich Lehkoživ. „Ze začátku zápasu nás Holice dostala pod tlak. Udělali jsme hodně individuálních chyb. Závěr domácí asi podcenili. My jsme se díky střídáním a pohybu dostali do hry. Ale celkově si domácí výhru zasloužili," uznal hostující trenér.

Branky: 23. Bednář, 46. Žondra, 51. Korčián – 66. z pen. a 86. Dvořáček. Rozhodčí: Santarius – Trávníček, Páral. ŽK: Hromek, Šrom – Vyskočil, Ruman, Kopečný, Laciga. Diváci: 239.

Hulín: Vogl – Paciorek (63. Rokos), Číhal, Ruman, Laciga, Dvořáček, Kadlec (46. Barcuch), Červenka, Krhut, Kopečný, Vyskočil (77. Pacl). Trenér: Jindřich Lehkoživ. (rš)