LÍŠEŇ – NAPAJEDLA 1:0 (0:0)

„Je to už obehraná písnička. Dostáváme se do šancí, za herní projev nás lidé i chválí. Hrajeme pěkný fotbal, i do šancí se dostaneme, ale nedokážeme je proměnit. Na kluky pak padá deka," lituje kouč Fatry Petr Zapletal.

Napajedla byla i v Líšni především v první půli lepší, ale šancí se nezhostili dobře Semela, Huťka ani Postava. Tedy hráči, kteří s koncovkou potíže neměli. „Chci být optimistou a věřit, že se to v nejbližším zápase vydařeným výsledkem změní. Přístup kluků je parádní, herní projev dobrý. Kdybychom se do příležitostí nedostávali, byl bych zklamaný víc. Je ale pravda, že šance, které jsme včera měli, musíme proměňovat," ví Zapletal.

V 54. minutě však poslal nahodile míč ze čtyřiceti metrů zkušený exligový Richard Dostálek a míč zapadl do sítě. „Byla to nedůslednost a podcenění situace. Ani to nebyla střela. Byli jsme lepší a nezasloužili jsme si prohrát," tvrdí Zapletal.

Napajedla: Krajča – Bejtkovský (85. Zelinka), Dulík, Zavadil, Pantálek – Urbanovský (85. Plachý), Žáček (72. Dufka), Kovář (85. Havránek), Semela, Postava (83. Železník) – Huťka. Trenér: P. Zapletal. 

Celý článek jste si mohli přečíst v Regionálním deníku v pondělí 19. srpna