Jste nadšený, že to Zlínu vyšlo aspoň teď?
Určitě, je to pěkné. Užívám si to. (úsměv) Vychutnal jsem si už finále MOL Cupu v Olomouci, kde bylo hodně diváků a panovala výborná atmosféra. Myslím, že v Evropské lize to bude podobné.

Napadlo vás reálně, že evropské poháry ještě zažijete?
Ne, je to překvapení. Ale poslední tři roky se mi zlínský fotbal velice líbí. Je vidět, že s příchodem Zdeňka Grygery (manažer A-týmu) sem začali přestupovat hráči se zájmem. My když jsme udělali vždycky úspěch, tak to bylo také díky dobré partě.

Máte pocit, že kolektiv zůstává ve Zlíně soudržný?
Nikdy jsem v rozhovorech nečetl ani jsem nikde neslyšel, že by si hráči stěžovali na klub. Všichni pokaždé poukazovali na dobrou partu.

Obránce Zlína Ondřej Bačo.
Možná mi stále nedochází, co se děje, líčí Bačo

Pojedete tým podpořit na zápasy Evropské ligy?
Ano, lístky mám koupené na všechny tři domácí duely. Pěkně mi to vyšlo, že si v práci nemusím brát ani dovolenou. Těším se. (úsměv)

A co ven, uděláte si cestu?
S kamarádem jsme o tom přemýšleli, ale zatím to neplánujeme. Říkali jsme, že si počkáme na ještě „lepšího“ soupeře, jak postoupíme. (smích)

Jak vnímáte skupinu s Kodaní, Lokomotivem Moskva a Tiraspolem?
Zatím nevím, co mám očekávat. Myslím si ale, že první zápas proti Tiraspolu bude nejpřijatelnější a tým půjde po výhře. Přišli zkušení a kvalitní hráči, konfrontace je možná. Jinak soupeře ve skupině jsem neviděl hrát. Třeba je smeteme, nebo taky dostaneme šišky. Jako fanda si každopádně přeji zisk co nejvíce bodů. (úsměv) 

Lístky na Evropskou ligu Zlína stále v prodeji
Lístky na Evropskou ligu Zlína stále v prodeji