„Reprezentační kouč Pavel Vrba trénoval přímo s klukama na hřišti. Nepřijel jen v pozici besedníka. Fantasticky se zapojil a kluci se chtěli před ním strašně ukázat. Jeho přítomnost obrovsky zvedla celou atmosféru. Během tréninku dělal s klukama přihrávky nebo působil na hřišti jako obránce. Kluky to moc bavilo a na závěr mu mohli položit řadu otázek," zdůraznil Tomáš Polách.

V krásném prostředí Bru᠆mova trénovali mladí fotbalisté dvakrát denně. Dostali se také na koupaliště a odvezli si spoustu zážitků.

Hlavní organizátor kempu, který je pořádán pod záštitou hejtmana a za podpory Zlínského kraje, Tomáš Polách se s podobnými akcemi při svých fotbalových začátcích nesetkal.

„Jsem přesvědčen, že má generace by dala za podobné akce všechno. Dnes je jiná doba a my se snažíme, aby kluci, kteří k nám přijedou, strávili první týdny prázdnin ve spojení s fotbalem. Potrénují tady a poznají nové kamarády a jiné trenéry, než jaké mají v klubech. Jezdí k nám kluci i ze Zbrojovky Brno nebo třeba Hlučína. Objevila se tady spousta šikovných kluků, kteří mají fotbalovou budoucnost před sebou," řekl Tomáš Polách.