První slavnou chvilku zažil ve 14. minutě, kdy se „polafatovsku" protlačil ke gólu. Vletěl mezi tři protihráče a stehnem dorazil míč do sítě. Druhý velký okamžik si pak načasoval na 29. minutu a to už byla branka nejvyšší kategorie, řekněme à la Messi. Balon si navedl na levou nohu a z hranice vápna se trefil krásně pod víko. V tu chvíli měl políčeno na hattrick, ale ve zbylé hodině se mu jej nepodařilo dovršit. „Chtěl jsem jej dát, už se mi v sezoně jeden povedl, i spoluhráči mě hecovali, ale už se nenaskytla příležitost skórovat," mrzelo Bůbelu.

Branky se ale přece jen ještě dočkal. Rival z Bylnice v utkání vstřelil také dva góly, a tak přišel na řadu penaltový rozstřel, který úspěšně zahájil právě domácí forvard. „Neměl jsem problém s proměněním," liboval si Bůbela.

Nadstavbu základní hrací doby celkově zvládla lépe Nedašova Lhota, uspěla poměrem 4:2. Z duelu tak vytěžila dva body, se kterými byla spokojená, byť poprvé na jaře inkasovala góly a nezvítězila plnohodnotně. „Nemohli jsme být zklamaní, náš brankář nás hodně podržel. Jen škoda nešťastné ruky ke konci a penalty pro soupeře (v 78. minutě – pozn. red.). Remíza je ale zasloužená, Bylnice měla také dost šancí," uznal sportovně středoškolský student.

Celý rozhovor čtěte ve středečním tištěném vydání Deníku.