BYLNICE – KAŠAVA 6:3 (3:1)

Přestože přijela Kašava bez svého trenéra, odehrála v Bylnici slušný zápas. První i druhá půle totiž byly herně vyrovnané, šance byly na obou stranách. V zakončení ovšem byli přesnější domácí, kteří si již do první přestávky vytvořili uklidňující dvougólový náskok. Ani po změně stran se obraz hry nezměnil. Bylničtí prokázali v zakončení chladnější hlavu a nakonec zachraňujícího se soupeře bez větších problémů porazili.

Branky: Lysák 2, Lukšík, Ptáček, Bobot, Hořák J. – Gavenda, Krist, Zbranek Pavel. Rozhodčí: Kop – Matucha, 100 diváků. Bylnice: Hudeček Dom. – Straka, Lukšík, Tkadlec, Ptáček, Novák, Bobot, Lysák, Bartozel, Svoboda, Hudeček Den. Střídali: Horák P., Horák J., Suchma. Kašava: Kráčalík – Tomeček, Křížka, Zbranek Pavel, Zbranek Petr, Krist, Šarman, Kaška, Gavenda, Horsák, Král. Střídali: Štěpánek, Kocourek, Marušák.

LÍPA – TLUMAČOV 1:3 (0:1)

V prvním poločase hráli domácí velmi aktivně, ale bez efektu. Hosté hráli chytře a čekali na chyby soupeře. V zápase bez vyložených šancí vzal zodpovědnost na sebe nejlepší hráč Tlumačova Máčala a z 20 metrů vymetl šibenici domácí branky. Během úvodní čtvrthodiny druhé půle se domácím zranili hned čtyři hráči a to určilo ráz zbytku zápasu. Lídr soutěže si vybudoval tříbrankový náskok, který jenom v závěru zkorigoval Procházka.

Branky: Procházka – Jonášek 2, Máčala. Rozhodčí: Uhlár – Kadlčák, Mikeska, 100 diváků. Lípa: Křížka – Hlavinka, Gajdůšek, Greguš, Koutný, Šuba, Drga, Branný, Procházka, Šimek, Spáčil. Sestavu hostů Lípa nedodala.

DOLNÍ LHOTA – ÚJEZD 3:0 (0:0)

Domácí po dvou vysokých porážkách nastoupili již s vyléčenými Martinkou a Križem a v úvodu to bylo znát. Po rychlých útocích a několika standardních situacích nastřelili tyčku branky. Poté zahrozili i Újezdští, ale Macsai jejich šanci vyrazil na roh a v následných atacích stříleli mimo branku. Pět minut před přestávkou museli hosté nuceně střídat, ale domácí z převahy vytěžili střely Lysáka a kapitána Repatého, které šly vedle. Po změně stran pokračoval nápor Dolní Lhoty a rychle se dočkali vedení, když po rychlém výpadu hráč hostí zahrál ve vápně rukou a Martinek byl z penalty neomylný – 1:0. Újezd srovnal hru, ale oba soupeři se přetahovali o míč jen mezi šestnáctkami. V závěru měli domácí tři velké možnosti potvrdit vítězství, ale dočkali se až na samém konci, kdy se v rychlém sledu dvakrát prosadil domácí kanonýr Pastorek.

Branky: M. Pastorek 2, P. Martinka. Rozhodčí: Fríbort – Kop, Vyoral, 100 diváků. D. Lhota: Macsai – Deml, Martínka, Martinec, Kovář, Lysák, Repatý, Križko, Hlavička, Pastorek, Pleša. Střídali: Januška, Šenovský, Hofschneider. Újezd: Polomík, Častula, Machač, Belžík, Častulík, Juřík, Hlavička R., Belaška T., Belaška V., Hlavička M.. Maňas. Střídali: Vlček, Šandor, Drga, Kamenčák.

NÁVOJNÁ – NEVŠOVÁ 0:1 (0:0)

Zraněními zdecimované mužstvo Návojné neprožívá zrovna dobré období. I když začátek zápasu stihl domácí v dobré formě, Naňák ovšem svou šanci nedokázal proměnit. Poté už se hrála pouze nepohledná nakopávaná z obou stran, a tak se diváci do první přestávky gólu nedočkali. Druhá půle se nesla ve stejném duchu jako ta první a vítr hezkému fotbalu taky moc nepomáhal. Až po hodině hry Šoman dorazil do brány střílený centr na zadní tyč. Poté domácí vsadili vše na jednu kartu, přišpendlili soupeře k jeho šestnáctce, ale už se prosadit nedokázali.

Branka: 60. Šoman. Rozhodčí: Goňa, 100 diváků. Návojná: Šenkeřík – Pavlík, Řehák P.,Řehák, Šánek P, – Macháč, Šánek J., Vaněk, Ptáček, – Šenkeřík A., Naňák. Střídali: Bartoška, Šánek A. Sestavu hostů Návojná nedodala.

VESELÁ – VYSOKÉ POLE 2:1 (2:0)

Klid na domácí kopačky přinesla už 4. minuta a první využitá standardka. Po nakrátko zahraném rohu se dostal míč k Manďákovi, který si ho posunul k rohu velkého vápna a zamířil k bližší tyči, kterou si gólman Doruška nepohlídal – 1:0. Ještě se nehrálo dvacet minut a už domácí jásali znovu, to dostali v malém pokutovém území příliš prostoru Machalíček, Polák a Dlouhý. První vystřelil, míč se odrazil k druhému, který ho posunul k třetímu a ten hlavou k tyči skóroval. Rychlé góly přinesly klid do hlediště i na hřiště. Domácí si navíc vytvářeli další gólové šance, ale v koncovce už nebyli tak přesní a důslední.

Že ale není utkání ještě zdaleka rozhodnuto, předvedli hosté v 38. minutě, kdy se jejich dva útočníci objevili před brankařem Červenkou, který bravurně zasáhl i proti opakované střele. Do přestávky si domácí stihli vytvořit znovu ještě čtyři tutovky, ale bez gólového efektu. Sérii gólových šancí druhého poločasu načal Jakub Polák. V 70. minutě zahrozili z protiútoku i hosté, ale skóre se měnilo až pět minut před koncem. To Veselští vyrobili chybu, soupeř šel do brejku, ze kterého Jan Doruška podél vybíhajícího gólmana placírkou po zemi zakončil – 2:1. Ve zbývajícím čase už ani jeden tým vážnější šanci nevytvořil.

Branky: Manďák, Dlouhý – J. Doruška. Rozhodčí: Kolář – Štefank, Frajt, 100 diváků. Veselá: Červenka – Čoček, Odstrčilík, Divoký, Večeřa – Bodlák, David Dlabaja, Manďák, Dlouhý – Jakub Polák, Machalíček. Trenér: Dujka, asistenti Gajdošík a Krajíček. Vysoké Pole: Luděk Doruška – Roman Machů, Polách, Trčka, Vojtěch Machů, Pavel Doruška, Jan Doruška, Janoš, Zicha, Petr Machů, Čech. Střídali: Juráň, Tomáš Machů I, Naňák, Tomáš Machů II a Sucháček.

BRATŘEJOV – LOUKY 1:8 (1:5)

Bratřejov byl soupeři vyrovnaným soupeřem pouze v úvodní čtvrthodině. Poté domácí obdrželi první branku střelou ze 20 metrů Bačou. O šest minut později zvýšil Burša náskok Louk na 2:0 a domácí diváci začali tušit, že to dnes s jejich hráči dobře nedopadne. Bratřejovští se snažili s nepříznivým výsledkem něco udělat, ve 28. minutě dokonce snížili D. Geržou na rozdíl jediné branky, ale pak v rozpětí pěti minut inkasovali tři branky a do šaten odcházeli se sklopenou hlavou. Po změně stran hrály Louky s přehledem a dalšími třemi přesnými trefami dovedly zápas k zaslouženému vysokému vítězství.

Branky: Gerža D – Michalovský 2, Bača, Burša, Laciga, Mikač, Janča, Podaný. Rozhodčí: Ambroz – Krajča, Geletka, 90 diváků. Bratřejov: Černý – Bargl, Janeczko, Chromčák, Polčák V., Gerža D., Tomšů Š., Tomšů P., Tomšů M., Kalenda, Gerža P. Střídali: Polčák M., Tomšů J. Louky: Hodulík – Pisklák, Mikač, Bača, Landt, Burša, Podaný, Laciga, Janča, Běták, Michalovský. Střídali: Kolomazník, Kadlík R., Kadlík J., Hiess, Švejda.

MLADCOVÁ B – LUDKOVICE 3:3 (1:1)

Hrál se zajímavý zápas, ve kterém se aktivita přelévala z jednoho mužstva na druhé. Ludkovičtí zahrozili již z první standardní situace, když míč lízl břevno. Chvíli nato střílel na druhé straně nebezpečně domácí Vyvlečka. Mladcovští se ujali vedení po čtvrthodině hry, když Zbořil dorazil do sítě střelu Patáka. Po další čtvrthodince, kdy se hrálo převážně mezi oběma šestnáctkami, měli obrovskou šanci hosté, ale ani Kunorza a ani Gavenda zblízka nedokázali překonat Ondráše. Ve 36. minutě zase střílel mladcovský Vaněk těsně vedle. Ve 39. minutě už ale Ludkovičtí srovnali, když úspěšně hlavičkoval Hamouz. V úvodu druhé půle hosté dokonali obrat skóre, když přísnou penaltu proměnil opět Hamouz. V 52. minutě vychytal Ondráš Gavendu, stejně jako o chvíli později na druhé straně Radek Mikel domácího Zbořila.

Mladcovští srovnali po hodině hry z další penalty, když faul na Vaňka potrestal Černý. Šance na obou stranách pokračovaly – v 65. minutě neuspěl opět Gavenda, kterému v poslední chvíli zabránil ve střele Hamerník, dvě minuty nato nepřehodil gólmana Paták. V 71. minutě přestřelil domácí Chludil a o minutu později Ludkovice opět vedly, když se Brebis probil až před Ondráše a nedal mu šanci – 2:3. Domácí mužstvo se však nevzdalo a za pět minut bylo znovu srovnáno, když se odraženého míče na vlastní polovině zmocnil Paták a své sólo zakončil střelou podél gólmana. V poslední minutě pak hosté faulovali v šanci domácího Ondřeje Skovajsu, kapitán Černý ale další penaltu neproměnil, a body si tak rozdělila obě mužstva.

Branky: 16. Zbořil, 60. z pen. J.Černý, 77. Paták – 39. a 48. z pen. Hamouz, 72. Brebis. Rozhodčí: Valenta – Bílek, Murka, 100 diváků. Mladcová B: Ondráš – O. Skovajsa, Lukovský, Hamerník, J. Černý – Dav. Vaněk, Konečný, Vyvlečka, Chludil – Zbořil, Paták (79. Bečica). Ludkovice: R. Mikel – P. Mikel, T. Mikel, Gregor (87. Hanák), Suchý, Bartoš, Brebis, S. Mikel, Hamouz, Kunorza (79. Talaš), Gavenda.

1. Tlumačov 20 16 1 3 76:28 49
2. Ludkovice 20 12 6 2 54:21 42
3. Veselá 20 13 3 4 52:26 42
4. Nevšová 20 12 4 4 51:35 40
5. Bylnice 20 9 6 5 55:41 33
6. Návojná 20 10 3 7 40:39 33
7. Vysoké Pole 20 9 3 8 44:47 30
8. Mladcová B 20 7 2 11 38:47 23
9. Dolní Lhota 20 7 2 11 43:54 23
10. Lípa 20 5 5 10 44:53 20
11. Újezd 20 5 5 10 34:53 20
12. Louky 20 6 0 14 40:53 18
13. Bratřejov 20 3 4 13 37:68 13
14. Kašava 20 3 2 15 19:62 11

Kanonýři (k 30. 4.): 26 – Tomšů Václav (Nevšová), 22 – Máčala Daniel (Tlumačov), 20 – Gavenda Lukáš (Ludkovice), 16 – Dlouhý Petr (Veselá), Procházka Martin (Lípa), 15 – Chromčák Petr (Bratřejov.